Autor Zpráva
Dealer DK
Profil
Nevim si rady jak vytvořit jaký si odhlašení nějaké služby v podobě odeslaní požadavku na email.

Příklad(jednoduše): nechci už reklamu <kliknu na odhlašení>, příde mi email a uložíse mi to do databaze jako off_klient. (spojení bych udělal ručně ale..)
Jak udělat aby po daném kliknutý odeslal už se zadaním emailem?
A jak přeposlat příkaz potvrzení z daného emailu na email toho kdo tu reklamu nechce?

Tak jak to udělat prosím pomoste.
assimilate
Profil
Nevim si rady jak vytvořit jaký si odhlašení nějaké služby

1) Jakým způsobem se ti uloží do DB, máš nějaký systém třeba na imap, který ti to zaručuje, nebo ručně?
2) Tak kliknutím ho přesměruješ na skript, který dle třeba parametru v $_GET provede patřičné smazání dané služby,m pokud jich máš tedy více a potom ho přesměruješ, třeba nazět, odkud bylo odhlášení voláno

A jak přeposlat příkaz potvrzení z daného emailu na email toho kdo tu reklamu nechce?

Tak mu pošli na e-mail link na danou url, kde to potvrzení přechodem na danou adresu potvrdí.

---
Osobně bych to viděl takto

1) Klikne na odkaz "odhlášení reklamy"
2) To jej přesměruje na skript, který do DB uloží požadavek na smazání + nějaký hash k danému požedavku
3) pošlu mu e-mail ohledně potvrzení např www.examle.com/potvrzeni/asd1a51da5sd1as, na které daný požadavek potvrdí a tímto je mu služba odhlášena
4) Můžeš si třeba i sobě nechat potom daným skriptem poslat e-mail, že daný uživatl si odhlásil danou službu

Toť tak asi vše k obecnému výkladu.
tiso
Profil
Je viacero spôsobov:
1. pošleš mu mail s reklamou a v ňom link v tvare http://server.cz/odhlasenie.php?id=1546 po kliknutí naň sa odhlási
2. máš stránku na odhlásenie, tam zadá mail (alebo prihlasovacie údaje) a na základe neho ho odhlási
3. ako bod 2, ale mu pošleš mail s odhlasovacím linkom ako v bode 1.
24k
Profil *
>> 1. pošleš mu mail s reklamou a v ňom link v tvare http://server.cz/odhlasenie.php?id=1546 po kliknutí naň sa odhlási

Tak to urcite ne, protoze pokud by to bylo pres ID, tak by potencionalni utocnik mohl odmazavat i jina ID. Takze jedine pre HASH jak napsal assimilate.
tiso
Profil
24k
Máš pravdu, ja osobne používam iný postup - id + salt, napísal som to tu skrátene...
Dealer DK
Profil
Dik, zkusim to. Myslim že to půjde dělal jsme to nějak tak ale nešloto při chybě mi to ta krav... hlasila offline..... tak že teď to půjde...Bude muset :)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0