Autor Zpráva
Peking
Profil *
Potřebuju poradit, jak udělat pomocí nějakýho skriptu, nebo čehokoliv stránku, kde by bylo textový pole, do kterýho se může normálně psát a po napsání nějakého textu, slova, nebo písmena by se podle něčeho vygeneroval text jiný kamkoliv na stránku, do nové stránky, nebo do alertového okna. Taky bych potřeboval, aby se dalo k určitému textu nastavit, co se vygeneruje. Např. napíšu 1, vygeneruje se text Jedna, napíšu třeba 5a vygeneruje se Pět.

Moc díky.
Anonymní
Profil *
mno do DB tabulku "slova"
2 riadky
slovo_napisane a slovo_vygenerovane a potom sa vzdy pripojit k db a dat
WHERE $_GET[slovo_napisane] = slovo_napisane

mno a vypises si ak bola splnena podmienka:

echo $row[slovo_vygenerovane];

nejak takto?
pochopil som to dobre?
Peking
Profil *
Chvíli to fungovalo, ale pak přestalo, aniž bych změnil kód. Jinak dík, ale mám změnu požadavku, potřebuju, aby to nebylo v alertu. Škoda.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0