Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
lumpy Profil |
#1 · Zasláno: 26. 9. 2006, 18:30:44
zdravim
mam adresar, v ktorom mam subory 1.dat, 2.dat, 3.dat,... tieto subory potrebujem includnut do dalsieho suboru, no v poradi od najvyssieho po najnissi, ako na to?? |
||
ins Profil * |
#2 · Zasláno: 27. 9. 2006, 02:20:41
Zjisti počet tvých dat souborů a pak třeba použij
for($i=1;$i<=$pocet_dat_souboru;$i++); { include($i . '.dat'); } hm? |
||
havs Profil |
#3 · Zasláno: 27. 9. 2006, 05:14:21 · Upravil/a: havs
celé bych to udělal nějak takhle:
$dir = glob("slozka/*.dat"); natsort($dir); foreach ($dir as $file) { include ($file); } |
||
Joker Profil |
#4 · Zasláno: 27. 9. 2006, 07:07:44
ins
Kdyžtak ale obráceně, psal od nejvyššího: for($i=$pocet_dat_souboru;$i>0;$i--); |
||
havs Profil |
#5 · Zasláno: 27. 9. 2006, 11:36:47
Hm, natsort() nemá reverzní variantu, ale já bych to, s dovolením, nevzdal.
Co když číselná řada nebude úplná (1.dat, 4.dat, 5.dat, ...)? Zkusil bych to dvěma rychlými cykly, přes klíče: $dir = glob("slozka/*.dat"); foreach ($dir as $file) { $adr[basename($soubor, ".dat")]=$file; } krsort($adr); foreach ($adr as $file) { include ($file); } |
||
Časová prodleva: 7 měsíců
|
|||
Gogen Profil * |
#6 · Zasláno: 17. 4. 2007, 20:57:31
Co říkáte na moje řešení? Jsem začátečník, tak se mi prosím nesmějte ;) Chtěl bych to použít na svych stránkách, je to správně napsané?
$adresar = Dir ("./$cesta"); while ($polozka=$adresar->read()): $date = ("./$cesta/" .$polozka); $pp[$date] = $polozka; endwhile; $adresar->close(); ksort($pp); $polepolozek = array_values($pp); for ($i = 1; $i < Count ($polepolozek) - 1; $i++): include(''.$i.'.php'); endfor; |
||
Časová prodleva: 17 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0