Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Zdravim Vas, prosim Vas, viem, ze nastavenie cookies ma byt ako prve v dokumente uplne na zaciatku, no viete mi poradit ako by som to mal previest? mam tu takyto kod a poterboval by som spravit nieco s nim aby location fungovalo, dakujem

-----------------------------
<?php
require 'functions.php';

// Check if all the form entries are entered, if any form entry
// is missing then send, error message page

if ( (trim($form_name)=="") ||
(trim($form_country)=="") ) {
header("Location:error-povinne.php");
exit();


} else if ($form_password != $form_password1) {

// If both the passwords are not the same then generate error message
header("Location:error-hesla.php");
exit();
}
else {
require "hlavneudaje.php";
$result = mysql($DatabaseName,"select * from user_profile where user_id like '$form_user_id'");
$pocet = mysql_NumRows($result);
if (!$pocet=="0"){ header("Location:error-registrovany.php");
exit();}
// Open a persistent connection with the Database
if (!($link = mysql_pconnect ($DB_SERVER, $DB_LOGIN, $DB_PASSWORD))) {
DisplayErrMsg(sprintf("internal error %d:%s\n",
mysql_errno(), mysql_error()));
exit() ;
}

// Create the user record
$balance = 0.00;

$wq=time() + "user";
$uids=md5(uniqid($wqt));
if (!($newresult = mysql_db_query($DB, "INSERT INTO user_profile
(id_user,meno,user_id,password,ulica,time,city,
stat,zip,banka,firma,email_id,phone_number,dic,
ico,priezvisko,account_balance) VALUES
('$uess','$form_naame','$form_names','$form_paddssword',
'$form_addresss_line1',NOW(''),'$form_city3',
'$forfm_counftry','$formf_pin', '$ganka','$firfma',
'$form_demail_id', '$form_phone','$dic',
'$ico2','$prgdfvisko','$bjance')"))) {
DisplayErrMsg(sprintf("internal error %d:%s\n",
mysql_errno(), mysql_error()));
exit() ;
}
/* If Registration Successful, then display, else display error msg */
header("Location:registration_success.php");

exit();
}

?>
------------------
Chybu, ktoru vypisuje(podla toho ako je zadany a vyplneny formular):

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /domains1/gh114800/public/www_root/hlavneudaje.php:16) in /domains1/gh114800/public/www_root/register.php on line 27

no proste potrebujem poradit, ako by som mal vyriesit tento script aby som mal nastavenie cookies na zaciatku, diky moc!
Oswald
Profil
Podle té hlášky to vypadá, že v souboru hlavneudaje.php je nějaký výstup. Mohou to být třeba jen bílé znaky jako mezera nebo tabulátor.
Anonymní
Profil *
ten script som trosku upravil, aby sa mi na moj web niekto nepokusal dostat, ale mi tam robit neprijemnosti.

27 riadkok je
header("Location:error-registrovany.php")
Wan-To
Profil *
Zkus se podívat do souborů, které vkládáš příkazem require, jestli tam není nějaký výstup (nebo třeba volání funkce flush()). Jinak tyto příkazy prostě smaž.
Anonymní
Profil *
V tom chyba nie je. ide o to ze funkcie ako setcookies, location musia byt na zaciatku celeho dokumentu, a tu nie su. Na niektorýc serveroch nmi to ide v pohode, ale na iných nie - co je sice správne, ze mi to nejde, lebo location nie je nazaciatku. Ale neviem ako to spravit, aby mi script fungoval a aby vsetko s cookeis (aj location) boli na zaciatku celeho dokumentu.Dik
Kaifman
Profil *
nemusej být nazačátku ale nesmí před nima bejt nějaký výstup
23k
Profil *
uplne nahoru si das

ob_start();
a tam gde ti pude vystup ob_End_flush();
Leo
Profil
ob_start je urceny k necemu trosku jinymu nez zachranovat spatne napsanou aplikaci, Leo
Anonymní
Profil *
Problem som uz vyrisil, bol v tom, ze niektore prehladavace nedokazali vytvorit cookies s urcitou casovou existenciu - no proste som vytvoral cookies s platnostou na 1 hodinu, a iba niektore prehladavece to nedakazali vytvoirt. Tak som vyhodil cas pri setcookies a funguje to...velmi zaujimava chybka
Leo
Profil
"Problem som uz vyrisil, bol v tom, ze niektore prehladavace nedokazali vytvorit cookies s urcitou casovou existenciu - no proste som vytvoral cookies s platnostou na 1 hodinu, a iba niektore prehladavece to nedakazali vytvoirt."

1, Cookies bez nastaveni platnosti (expires) projdou mnohem spis pres nastaveni prohlizece, protoze se mazou pri zavreni prohlizece a tak vetsine uzivatelu nevadi jako cookies trvale

2, Platnost na 1 hodinu neni dobry napad, protoze to u IE predpoklada, ze uzivatel ma na pc stejny (podobny) cas jako na serveru (nesmi se lisit o vic jak tu hodinu)

Leo
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.