Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
chem spravit aby sa toto rovnalo kvoli jednej podmienke v php:
"http://a.cz/stranka.php?a=1&b=2&c=3" == "http://a.cz/stranka.php"
neviete o niecom co by nahradilo te premenne v adrese? nieco ako otaznik alebo hviezdicka v google....
pavel prochazka.zde.cz
Profil *
Pouzij hledani sveho zetezce ve zdrojovem:

$sBuffer=" http://a.cz/stranka.php?a=1&b=2&c=3";
$CoHledat="http://a.cz/stranka.php";
$nPozice=StrPos(StandartString($sBuffer), $CoHledat, 0);
if ($nPozice<>false){//neco jsem nasel :)

}
else//nic jsem nenasel :(
Anonymní
Profil *
ked som to chcel pouzit napisalo:

Fatal error: Call to undefined function StandartString() in

v com je chyba?
zdenek
Profil *
Přesně tomu sice nerozumím co chceš, ale možná bys mohl použít jednoduchý reg. výraz
<?

$text = "http://a.cz/stranka.php?a=1&b=2&c=3";

$text = preg_replace('~(http://a.cz/stranka.php).*~','$1',$text);

echo $text;
?>
Anonymní
Profil *
ten prvy script by bol dobry keby nedaval error
takze stranka "http://a.cz/form.php" ma formular ktory posiela obsah cez GET do stranky "http://a.cz/stranka.php" a potrebujem aby stranka "http://a.cz/stranka.php" overovala s kadial clovek prisiel lebo niektory experti si spravili vlastny form ktory posiela udaje do http://a.cz/stranka.php a potreboval by som nieco aby spracovavala iba poziadavky ktore prisli z http://a.cz/form.php. ked mouzijem $_SERVER["HTTP_REFERER"] napise stranku aj z premennymi cez get a tu su vzdy ine a POST nemozem pouzit....
pavel prochazka.zde.cz
Profil *
to anonim: no jo kdyz neumis cist tak to je problem: Fatal error: Call to undefined function StandartString() in
kdyz si veznes slovnik tak ti to presne pise v cem je prblem...

Fatalni chyba: neni deklarovana funkce StandartString()

kdyz tu funkci namas, to ani nemuzes mejt je to totiz moje funkce, kterou jsem tu uz nekolkrat zverejnil, tak ji vynechej....
Hlavni myslenka tim bude stejne zachovana....
Kde jsou ti machri co tu o nekolik diskusi nize se machrovali ze umi PHP na 50% a podobme?

$sBuffer="http://a.cz/stranka.php?a=1&b=2&c=3";
$CoHledat="http://a.cz/stranka.php";
$nPozice=StrPos($sBuffer, $CoHledat, 0);
if ($nPozice<>false){//neco jsem nasel :)

}
else//nic jsem nenasel :(


zde mas tu bez te chybejici funkce.....

a tu mas tu finkci ktera tu chyby....:


function StandartString ($sBuffer){
//Tato funkce odstrani diakritiku a velka pismena prevede na mala...
$sBuffer=StrTr($sBuffer,"áÁéÉíÍóÓúÚůŮýÝěĚšŠčČřŘžŽťŤďĎňŇQWERTYUIOPASDFG HJKLZXCVBNM","aaeeiioouuuuyyeessccrrzzttddnnqwertyuiopasdfghjklzxcvbnm ");
return $sBuffer;
}
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.