Autor Zpráva
PHP_koll
Profil *
Zdravim panove,
mam prosbu. Z error_logu jsem zjistil, ze je hodnekrat i nekolikrat za hodinu spustena stranka 404, ale nevim proc tomu tak je.

Neni mozne na stranku 404 umistit script, ktery by zjistil odkud prisel uzivatel? Respektive, ktera neplatna stranka se presmerovala na 404ku?
Pokud ano, nenasel by se nekdo, kdo by takovy kod sem hodil, mockrat diky.

PHP_koll

P.S.: popr. uplne jine reseni..
tiso
Profil
Je to možné, stačí keď sa pozrieš aké položky obsahuje pole $_SERVER, v dokumentácii k PHP je to celkom dobre popísané.
djlj
Profil
PHP_koll
V error logu referer, pokud vím (včera jsem tam zrovna něco hledal), je uveden.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.