Autor Zpráva
Pavka
Profil
Včera jsem si nainstaloval apache2 a nakonfiguroval k němu php5. Php5 funguje, jenže když mám takovýto kód:

      if(!isset($id)){

$id = "./source/kategorie.php";
} else {
switch ($id)
{
case "k":
$id = "./source/kategorie.php";
break;
case "t":
$id = "./source/tema.php";
break;
case "p":
$id = "./source/prispevky.php";
break;
case "r":
$id = "./source/registrace.php";
break;
case "li":
$id = "./source/login.php";
break;
}
}

require($id);

tak se mi pořád zobrazuje jen ./source/kategorie.php, ať je id jakékoliv. K proměnné id přistupuju přes url (index.php?id=t). Když se přepnu do apache1 s php 4, tak to funguje. Nevíte kde může být krpa?
juneau
Profil
dej na zacatek $id = $_GET["id]; ... mohlo by to pomoci.
juneau
Profil
sic, samozrejme $_GET["id"]; ... zapomnel jsem uvozovku.

ale priklanel bych se k tomu, aby jsi to napsal treba: $xyz = $_GET["id"]; ... tedy aby ta promena nemela stejny nazev jako index promenne $_GET
Pavka
Profil
Vidíš, tohle mě nenapadlo. Ale funguje to. Dík.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.