Autor Zpráva
RiZe
Profil
Potřebuji nějaký jednoduchý a funkční šablon. systém. Zkouším TemplatePower, ale nějak jsem si nedokázal poradit s podmínkami. Má něco jako IF atp., jinak jde o docela dobrý produkt. Poraďte. Smarty je na mě hrozně velký, jedna stránka se dvěma MySQL dotazy se zpracovávala kolem téměř desetiny sekundy (!), a to byla celkem jednoduchá.
cesar
Profil
Já používám P.E.T. a je výborný, ale doporučuji stáhnout ze stránek http://pet.andreas-demmer.de/ nejnovější verzi, ale pokud se chceš dočíst nějaké info(česky), tak se můžeš mrknout na interval.
ronnie
Profil
No záleží na co to potřebuješ. Smarty umožňuje cachování a pak pracuješ pouze s html soubory.
RiZe
Profil
Klanové stránky (cache bych možná oželel, ale když bude tak výhoda), podmínky, cykly, zpracovávání vložených PHP souborů (TP = INCLUDESCRIPT). Víc mě toho nenapadá.
Marcus Flintus
Profil
no já zase používám svůj vlastní, který je velmi efektivní a jednoduchý... navíc kdykoli potřebuju něco navíc, mohu do systému dopsat :)
Joker
Profil
RiZe
Jestli hledáte jednoduchý a rychlý systém, můžete vyzkoušet FastTemplates.
Velmi jednoduchý šablonovací systém, umí akorát nahrazování textu a opakovat blok, ale zase se chlubí svou rychlostí. Pro mnoho použití je to dostačující.
cesar
Profil
Joker
To je skoro to samé, jako ten P.E.T. :)
RiZe
Profil
FastTemplates na disku ještě mám, jen nevím, jestli umí zpracovat vložený skript. Projde třeba toto:


<div class="menu">
<span class="titulek">{title}</span>
<ul>
<?php include "dynamicky-generovane-menu.php"; ?>
</ul>


Prošlo by mi to takto aněž by poté vylezl do stránky kód vložení souboru skriptu?
RiZe
Profil
Nemáte někdo alespoň své řešení šablonovacího systému. Nemám v tomto ohledu žádnou zkušenost a tak se do toho moc pouštět nechci, když začnu koukat třeba do TP tak se mi dělá mdlo. Potřeboval bych něco jako je v phpBB, umí to bloky, IF to mi stačí, když jsem se ho ale snažil nějak vydolovat, házelo to různý chyby a pak mi PHP řeklo že volám fci (myslím že generate_partipate nebo něco takovýho) a ta tam přitom vůbec nikde není (!).
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.