Autor Zpráva
Inpocasi
Profil
Udělal jsem php script na vícejazyžný web, ale nefunguje mi tam cookies.
Funkce- 1) $a zjistí národnost- funguje
2) - formulář, který má po zaškrtnutí odeslat buď koláč že se jedná o němce nebo o čecha
3) postupné vyhodnocení

<?php

include("geoip.inc");
$gi = geoip_open("GeoIP.dat",GEOIP_STANDARD);
$ip_adresa = $REMOTE_ADDR;
$a = "".geoip_country_name_by_addr($gi, $ip_adresa);
echo $a;

?>
<form>
<input type="Submit" name="cz" value="cz">
<input type="Submit" name="de" value="de">
</form>
<?php

$czcookie="Czech Republic";
$decookie="Germany";
if ($cz === cz)
SetCookie ("cz", "$czcookie", time() + 86400);

if ($de === de)
SetCookie ("de", "$decookie", time() + 86400);

$czcz == $_COOKIE["cz"];
$dede == $_COOKIE["de"];

if ($czcz==="Czech Republic")
echo ('<b><p style="color: green">Jste Čech</b></p><hr>');

elseif ($dede==="Czech Republic")
echo ('<b><p style="color: green">Jste Čech</b></p><hr>');

elseif ($a==="Czech Republic")
echo ('<b><p style="color: green">Jste Čech</b></p><hr>');

elseif ($a==="Germany")
echo ('<b><p style="color: green">Jste Němec</b></p><hr>');
else
echo ('<b><p style="color: green">Nejste z německa ani česka</b></p><hr>');
geoip_close($gi);
?>
tiso
Profil
Ten kód je dosť divne písaný... Mal by si rozvíjať svoje logické myslenie a znalosť PHP...
sailgohooo
Profil
co uz je dost to uz je kuuurva dost!!!

Ten kód je dosť divne písaný... Mal by si rozvíjať svoje logické myslenie a znalosť PHP...

to co su uz za vyroky toto??
jakoze ked budu vsetci pisat a = b, tak sa z toho spravi norma? a ked nekdo napise b = a tak je to uz zle?
preco aj taketo idiotiny pisete? je toto rubrika "Zkritizujte moju stylizaciu php." ??
ja uz toto nechapem ozaj... a poprosil by som nevymazat tento prispevok, aj ked som odbocil totalne od temy ( pretoze to spravil aj niekdo predo mnou ... ) a pouzil vulgarnost... ale ozaj ma vytacaju taketo odpovede...

MIER!

btw:
Inpocasi
sry ze som ti prd pomohol tiez...
tiso
Profil
sailgohooo
Mňa zasa vytáčajú také kódy, ale nenadávam kvôli tomu... Mal som málo času tak som písal stručnejšie ako obvykle, nemal som čas na prerobenie celého kódu čo tu Inpocasi napísal.
Inpocasi
1. tie COOKIE ani nenastavíš, nikde nenastavuješ premenné $cz a $de ktoré máš v tej podmienke
2. keby si ich aj nastavoval, tak Ti napíše chybu "headers allready send...", máš totiž výstup pred tým ako chceš nastaviť cookie
3. vete "Jste Němec" bude nemec rozumieť?
4. celý skript by som urobil inak, a nepoužil by som pri tom toľko premenných a podmienok a určite by som nekrížil tagy...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0