Autor Zpráva
swatczz
Profil *
Čau,
mám udělanej upload souboru na server,
a soubory se mi zobrazují v administraci,
ale potřebuju ale abych si pomocí checkbox
zaskrtnul obrázky které budu chtít vymazat (nebo i php soubory)
a PAK jen kliknu na vymazat a soubory se vymazou
dík přdedem za pomoc
DJ Miky
Profil
Ke každému souboru si dáš checkbox s name="soubory[]" (popř. name="soubory[id_souboru]").

Po odeslání to pole soubory prolezeš foreachem a podle toho smažeš ty zaškrtnuté soubory...
swatczz
Profil *
doe vím ale jakej je ten script na vymazání ? pls to nevím např delete("$file") nebo tak pls
souki
Profil
je to přes unlink() ... ale soubor musí mít nastavená práva na 0777 jinak si neškrtneš
swatczz
Profil *
no tak to bouhzel nechápu :( nemohl bysi to pls líp popsat
swatczz
Profil *
díky už sem to pochopil :) sem lama udělal sem to takle :int unlink(string $file); DÍk
pmasarik
Profil
Prečítaj si aj toto, je to o používaní checkbox:

http://www.fem.uniag.sk/havran/_old/blog/clanky/potrebujete-spracovat- v-php-vstup-z-velkeho-mnozstva-checkboxov.html
kuko
Profil *
Nejdou mi smazat soubory a adresáře s diakritikou na webzdarma.cz může mi někdo poradit?
Alphard
Profil
kuko
Zkoušel jste FTP?
Jinak diakritiku doporučuji nepoužívat
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.