Autor Zpráva
pohoda
Profil
Prosim Vas, vidite tam niekde chybu?

Kód:
<HTML>
<BODY>
<p align="center">
<object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swfl ash.cab#version=6,0,29,0" width="100%" height="100%">
<param name="movie" value="flash/<?echo $nazov?>.swf">
<param name="quality" value="high">
<embed src="flash/<?echo $nazov?>.swf" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="100%" height="100%"></embed></object>
</p>
<BODY/>
</HTML>
Thalia
Profil
V těch php kódech ti chybí na konci středník.
pohoda
Profil
Prepac Thalia, myslis tym medzeru?
djlj
Profil
pohoda
Ne, myslí středník. Když by myslel mezeru, napíše mezeru ;).
pohoda
Profil
djlj, prosim ta, vies, co to znamena po slovensky?
Thalia
Profil
Myslela jsem středník jako ;
<?echo $nazov;?>
djlj
Profil
pohoda
Asi to bdue tohle - http://sk.wikipedia.org/wiki/Bodko%C4%8Diarka
pohoda
Profil
Dik Thalia, ale on tam nemusi byt, pretoze mi script vypisuje iba 1 premennu.
Joker
Profil
Prosim Vas, vidite tam niekde chybu?
Už zase dotaz "Je tam někde chyba?" :)

Napište:
1) kde je chyba (tj. kód)
2) jaká chyba. Tj. co to má dělat a nedělá, nemá dělat a dělá, chybovou hlášku.

Takhle hledat chyby je strašně úmorné a navíc se odhadem tak v polovině případů ukáže, že chyba vůbec není v tom kódu co tazatel poslal.
Thalia
Profil
Dik Thalia, ale on tam nemusi byt, pretoze mi script vypisuje iba 1 premennu.
Aha, přiznávám, že jsem tohle nevěděla, ale už jsem si to našla, tak jsem zas o něco chytřejší :-)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.