Autor Zpráva
w8
Profil *
AHoj, hlasi mi to chybu
Fatal error: Cannot redeclare kosikid() in /www/www/db.php on line 12
a kod je

function KosikId()
{
if(isset($_COOKIE["KosikId"])) "zde je radek 12"
{
return $_COOKIE["KosikId"];
}
else
{

setcookie("KosikId", session_id(), time() + ((3600 * 24) * 30));
return session_id();
}
}
?>

Muzete poradit prosim?
jonge
Profil
w8
Můžeš nám prosím označit čísla řádků? :)
w8
Profil *
j etam napsano zde je radek 12
w8
Profil *
tady je cely soubor, projistou!

<?php
$server = "****";
$user = "****";
$pass = "***";
$name = "***";

$db = mysql_connect($server, $user, $pass);
$db = mysql_select_db($name, $db);

function KosikId()
{
if(isset($_COOKIE["KosikId"]))
{
return $_COOKIE["KosikId"];
}
else
{

setcookie("KosikId", session_id(), time() + ((3600 * 24) * 30));
return session_id();
}
}

?>
jonge
Profil
w8
A jo sorry, přehlíd jsem to... Možná dělá problémy to, že je stejně označena funkce a cookie. Zkus u cookie změnit název, uvidíme.
w8
Profil *
dobre, ale to pak musim zmenit uplne vsude..
w8
Profil *
Hlavne me to fungovalo a ted najendou to zaclo delat tohle :(
jonge
Profil
w8
Nebo možná tu funkci vkládáš 2x, ale to nejde z tohoto skriptu vidět...
w8
Profil *
Uz jsem na to prisel, presne jak rikas, jsem includoval 2 krat tza sebou db.php.-) sem to ale blbecek.

otreboval bych icq konzultaci, nemas chvili cas?
nightfish
Profil
w8
používej include_once() místo include() a jseš v pohodě...
w8
Profil *
neni potreba includovat dvakrat, moje chyba, prehledl jsem to.
jonge
Profil
w8
Uz mám čas... můžeš psát na ICQ 328889012.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.