Autor Zpráva
vasek
Profil *
Stala se mi kuriozita. skripty nerozeznavaji jendotlive uzivatele. Takze je jedno, jetsli mam zaplou Operu, ci Firefix, nebo jsem na jinem pocitaci, porad je to stejne, vysvetlim na prikladu. mam vybirani v shopu a pridam neco do kosiku. Pak se tam kouknu v jinym prohlizeci a pak jeste v jinym compu a pokazde se to zobtrazi. potrebuji oddelit jednotlive uzivatele.

jak na to prosim? nahore na strance mam ob_start(); ale je mi to k nicemu. Muzete pomoct?
Alphard
Profil
nejspíše bude nejvhodnější session, cookies
vasek
Profil *
muzu udelat nejakou pdominku, diky ktere zjistim, jetsli je session aktivni? Jak prosim?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.