Autor Zpráva
{}
Profil *
zdravím,
měl bych dotaz jak z prohlížeče získat zdrojový pód php. vím že php serverový jazyk ktery posila jen vysledky, ale zajimalo by me jak by se ty data dali dowloadnout ze serveru mimo ftp. diky za odpovedi
BaTeCzKo
Profil
Ne normalne to nejde. Mozna jde neco nastavit pomoci .htaccess - nekde jsem to uz videl.
{}
Profil *
BaTeCzKo
já nemyslím přez htaccess ale normálně přez nějaký pořadavek např: index.php?show_source nebo tak nějak
k
Profil *
ne z prohlizece to slusnym zpusobem nejde.
Alphard
Profil
readfile
{}
Profil *
Alphard
nemohl by jsi mi dát příklad použití. syntaxi int readfile ( string filename [, int use_include_path] ) nerozumím...
k
Profil *
readfile ti nezobrazi php zdrojak ale jeho vystup.
k
Profil *
teda pokud je to mysleno ze ten php script je na jinem serveru.
BaTeCzKo
Profil
Je to php funkce. Uděláš si na svém serveru skript, který bude používat tu funkci readfile('nazevsouboru.php'). Samozřejmě to půjde jenom na tvém serveru a né na ostatních. Tak jednoduché to není.
{}
Profil *
BaTeCzKo
jediný způsob jak zobrazit cizí zdroják je asi nezabezpečený include: www.domena.cz/index.php?src="www.mujserver.cz/script.php", ale me jde o to aby za urcitých podminek bylo mozne zobrazit scriupt na "mem" serveru.
k
Profil *
php script z ciziho serveru na svem nezobrazis.
{}
Profil *
jj..ja vim...me jde o to readfile na soubor z mýho serveru, ale aby byl čitelný jen za určitých podmínek
links
Profil *
$encoded_file_content=htmlentities(file_get_contents($filename),ENT_QU OTES);
echo'<pre>'."\n";
echo $encoded_file_content."\n";
echo'</pre>'."\n";
Anonymní
Profil *
zajímavé je show_source()
souki
Profil
předpokládám, že chceš zobrazit cizí php kód a to opravdu NEJDE.. resp vždycky to nějak jde, ale nějak snadno ne
links
Profil *
show_source() je fakt zaujimave :-) dik za typ ...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.