Autor Zpráva
Randy
Profil *
Ahoj, řešim problém s uploadem obrázků. V momentě kdy se uživatel rozhodne smazat nahrany obrazek, vymaze se i ze serveru, ale tu nastava problem, ze v pripade dvou duplicitnich obrazku se smazou oba, coz nechci. premyslel jsem osterit to podminkou, smazat pokud neni obrazek stejneho jmena vyuzivan ve vice novinkach. Ale nakonec jsem si rekl ze jedinecnost obrazku bude asi lepsi :-) Takze chci pripojit k obrazku timestamp, coz je podle me lepsi nez ho treba kodovat dopres md5. A chci se zeptat jestli se toto da resit i jinak nez takhle:

$file_extension = strtolower(str_replace(".", "_$timestamp.", $_FILES['image']['name']));


coz mi tedy funguje, jen nevim jestli je to uplne idealni zpusob, kdyby jo, budu rad, kdyby ne, poradte pls :-) Moc diky
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.