Autor Zpráva
Eddie
Profil
Zdar,

mam na vas jednu otazku. Ako sa da zistit velkost vystupu ktory generuje php??? a este jedna otazka ktora je mimo temy, zistenie velkosti odoslanych dat. myslim vsetky aj z obrazkami, ale to myslim ze je uz trosku offtopic. ale aj tak dik
mila
Profil
Nejjednoduší bude asi na začátku zavolat ob_start() a na konci zjistit velikost bufferu pomocí strlen.
rabbit
Profil
mila má recht (jako vždy ;-)). Zjištění velikosti všech odesílaných dat je pak už přecejen problém. Toto by sis musel tahat z logů web serveru, protože výstupem samotného php je (většinou) jen samotná html stránka. Všechny ostatní součásti stránky (odkazované .css, .js, obrázky atp.) se tahají každá zvlášť (tvoří samostatné požadavky na server). Navíc zde funguje (mělo by!) "kešování" na straně klienta, takže většina těchto součástí by se neměla tahat ze serveru při každém načtení stránky (stránek).
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.