Autor Zpráva
RiZe
Profil
Je to taková blbost,ale nějak to nechápu. V odkazech ve stažených stránkách je <a href="index.php?sekce=neco">odkaz</a> , ale jak se menuje ta stránka sekce=neco . Je to zadefinovaný v phápku a ve výsledným html se to nezobrazí, nebo jak to je?
Leo
Profil
Je to tak, ze ten skript index.php vygeneruje html kod podle hodnoty parametru sekce. Jestli ma ten obsah primo v sobe, v externim souboru, ktery se includuje, v databazi, je jeho vec, Leo
RiZe
Profil
Je to hodně těžký vytvořit takovejhle index.php? Kolik to má A4 :-) ?
Tomik
Profil
V případě includování treba jen 2 radky, to je dost ruzne, podle cile, ktery ma dany script vykonavat.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.