Autor Zpráva
mav
Profil *
Ahoj, chtel bych se zeptat kde mam chybu v kodu (abych se priznal ten kod neni muj je tady od clena fora), a nejak mi nebeha. zajimalo by me kde mam chybu... diky moc nebo jestli nemam, co delam spatne??!!


<?php

session_start();



$useri = array( "jmeno" => "heslo",

"jmeno1" => "heslo1",

"jmeno2" => "heslo2"



)



if(!empty($_POST['jmeno'])) && (trim($_POST['jmeno']) != "") && (!empty($_POST['heslo'])) && (trim($_POST['heslo']) != '') && (empty($_SESSION['user_prihlasen']))) ==)

{



if((array_key_exists($_POST['jmeno'], $useri)) && ($useri[$_POST['jmeno']] == $_POST['heslo']))

{

session_regenerate_id();

$_SESSION['user_prihlasen'] = true;

$_SESSION['user_jmeno'] = $_POST['jmeno'];

header("location: http://" . $_SERVER['SERVER_NAME'] . "ok.php");

exit;

}

else

{


header("location: http://" . $_SERVER['SERVER_NAME'] ."spatny-login.php");

exit;

}

}

else

{

if((!empty($_SESSION['user_prihlasen'])) && ($_SESSION['user_prihlasen'] == true))

{

echo '<p>již jste přihlášeni</p>';

}

else

{



}

}

?>
koudi
Profil
Tak se zeptej autora, ne?

a nejak mi nebeha
Co to je za popis problému? Máš napsat co to má dělat a co to doopravdy dělá/nedělá.
mav
Profil *
dobrej napad ale nevim jestli ho tady zastihnu??!!:-)tak to zkousim takhle...
mav
Profil *
ok tak jeste jednou:-). je to skript na prihlasovani s vice uzivateli na jednu stranku a nejde vubec spustit... chybu to hlasi tady:

if(!empty($_POST['jmeno'])) && (trim($_POST['jmeno']) != "") && (!empty($_POST['heslo'])) && (trim($_POST['heslo']) != '') && (empty($_SESSION['user_prihlasen']))) ==)

poslu popsany kod od autora... :

<?php

session_start();



$useri = array( "heslo" => "heslo";

"jmeno1" => "heslo1",

"jmeno2" => "heslo2"



)



if(!empty($_POST['jmeno'])) && (trim($_POST['jmeno']) != "") && (!empty($_POST['heslo'])) && (trim($_POST['heslo']) != '') && (empty($_SESSION['user_prihlasen']))) ==)

{



if((array_key_exists($_POST['jmeno'], $useri)) && ($useri[$_POST['jmeno']] == $_POST['heslo']))

{

//uživatel v poli existuje, a heslo bylo správné, múžeš ho přihlásit

session_regenerate_id();

$_SESSION['user_prihlasen'] = true;

$_SESSION['user_jmeno'] = $_POST['jmeno'];

header("location: http://" . $_SERVER['SERVER_NAME'] . "ok.php");

exit;

}

else

{


header("location: http://" . $_SERVER['SERVER_NAME'] ."spatny-login.php");

exit;

}

}

else

{

if((!empty($_SESSION['user_prihlasen'])) && ($_SESSION['user_prihlasen'] == true))

{

echo '<p>již jste přihlášeni</p>';

}

else

{



}

}

?>
mav
Profil *
sry tohle je original:



<?php

session_start();

/*********

Vytvoříme pole uživatelů, kde klíč je jméno a hodnota heslo,

jméno musí být unikátní!!! (jen jednou v poli)

*********/

$useri = array( "jmeno" => "heslo",

"jmeno1" => "heslo1",

"jmeno2" => "heslo2"



);//přidáš čárku a dalšího usera...



if(!empty($_POST['jmeno'])) && (trim($_POST['jmeno']) != "") && (!empty($_POST['heslo'])) && (trim($_POST['heslo']) != '') && (empty($_SESSION['user_prihlasen']))) ==)

{

/****************

ověříme jestli v poli $useri existuje klíč $_POST['jmeno']

****************/

if((array_key_exists($_POST['jmeno'], $useri)) && ($useri[$_POST['jmeno']] == $_POST['heslo']))

{

//uživatel v poli existuje, a heslo bylo správné, múžeš ho přihlásit

session_regenerate_id();

$_SESSION['user_prihlasen'] = true;

$_SESSION['user_jmeno'] = $_POST['jmeno'];

header("location: http://" . $_SERVER['SERVER_NAME'] . "prihlaseni-uspesne.php");

exit;

}

else

{

//přesměrování, lépe na jinou stránku, kde bude vysvětleno, že se přihlášení nepodařilo

header("location: http://" . $_SERVER['SERVER_NAME'] ."spatny-login.php");

exit;

}

}

else

{

if((!empty($_SESSION['user_prihlasen'])) && ($_SESSION['user_prihlasen'] == true))

{

echo '<p>již jste přihlášeni</p>';

}

else

{

//formulář pro přihlášení snad zvládneš:-)

}

}

?>
Alphard
Profil
chybu to hlasi tady:

if(!empty($_POST['jmeno'])) && (trim($_POST['jmeno']) != "") && (!empty($_POST['heslo'])) && (trim($_POST['heslo']) != '') && (empty($_SESSION['user_prihlasen'])))
==)

nechce se mi řešit co tam má být :-) ale buď porovnávej s něčím, nebo vůbec
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.