Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Dobrý den, prosím o radu. Mám prihlaseni.php a potřebuji, které zpracovává přihlašovací údaje a nakonci automaticky pomocí header hlavičky přesměruje na uzivate.php Potřebuji, aby se data získané v prihlaseni.php automaticky metodou post odeslali přes header.... děkuji... (myslím že klíč bude v hidden formuláři s proměnými, avšak nevím, jak implementovat header)
ninja
Profil
Data ktera kcete predat pres post proste pri presmerovani prilozite do hlavicky dle protokolu HTTP.
Anonymní
Profil *
Ano to samozřemě by šlo, ovšem data by se odeslal metodou GET a já potřebuji POST...
Hooonza
Profil *
A je takový problém poslat data z normálního formuláře metodou POST? Formulář (action="uzivatel.php", tlačítko "Přihlásit" jej odešle) na stránce prihlaseni.php. Na stránce uzivatel.php se předaná data zpracují ($login = $_POST['login']; ...), pak už se můžou předávat klidně i do headeru...
ninja
Profil
A jak proboha myslite ze vas browser posila data pri odeslani POST formulare? take pres HTTP pozadavek. Jen to ma truchu jiny (slozitejsi) zapis nez v pripade postu.

Nicmene v zasade je to stejne, proste poslete pozadavek na nejakou URL a predate tomu sve promene zpusobem, ktery urcuje norma.
Peca
Profil
ninja
Tak teď ještě zamachruj a napiš nějakou názornou ukázku...
Retal
Profil
1. Proč potřebuješ přeposlat údaje na uzivatel.php a nezpracuješ je už v prihlaseni.php?
2. Pokud je skutečně potřebuješ přeposlat, proč nenamíříš přihlašovací formulář přímo na uzivatel.php a neprovedeš všechno tam?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0