Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Zdravim,
chcel by som sa opytat, ako mam vyriesit problem s dvoma hlavickami v jednej stranke. Stranka
sa sklada z menu a obsahu. Do obsahu sa nacitaju jednotlive php subory cez menu s prikazom
include,cize uz samotna stranka obsahuje 1 hlavicku. A prave do obsahu by som este potreboval
pridat 1 hlavicku, lebo sa tam pridavaju testy,otazky atd, aby to uzivatela hodilo hned na upravenu
stranku ,kde sa zobrazuju testy,otazky atd. po zadani noveho testu,otazky..
peta
Profil
Anonymní
Include vklada cely soubor. Proc si v tom souboru nesmazes hlavicky a vkladas to podobne jako FRAME?
Samozrejme, ze to jde s vice hlavickami. Ted jsem to videl brachu pouzivat pro dynamicke generovani stromu fora s track barem (progress bar) jen pomoci PHP. Ale je to podle mne nesmyslne to delat takto.
Delalo se to tak, ze se do hlavicky nastavilo nejake mine-type html/xml-multi nebo neco tak. Ja prave na to koukal, jak na zjeveni... Ale melo to nejake problemy v nejakych prohlizecich, ze mu to ten track-bar ukazalo 0 a pak 100%.
nemuzu to ted najit googlem...
mine-type:
Multi-bounded ?
multi-part ?
multipart/mixed ?
fakt sory, nevzpomenu si
Anonymní
Profil *
ja tam nemam hlavicku.. ale chcel by som to tak mat, ze ked uzivatel zada novy test a stlaci tlacitko vytvorit, aby ho to hodilo na zoznam testov, aby videl, ze tam ma aj svoj test. na stranke pri vytvoreni noveho testu mam podmienku,ktora pri stlaceni tlacitka a vyplneni udajov ho presmeruje pomocou header na zoznam testov..a prave tu mam druhu hlavicku v subore..
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0