Autor Zpráva
ph@tE
Profil *
Co si myslíte o použití funkce ini_set("session.use_trans_sid","1"); Podle mě to žádný negativní vliv mít nebude a alespoň nebudu muset do každého odkazu vkládat konstantu SID. Pokud budou povoleny session cookies, tak se do url nic nedoplní a pokud povoleny nebudou, tak se tam doplní konstanta SID. Stejně bych potřeboval používat tuto konstantu na celém webu (kvuli přihlášení) a toto mi značně zjednoduší práci. Na jiné weby tato konstanta nepronikne, protože je otevírám v novém okně (alespoň se mi tak stávalo při testování) a tak se ptám: je má úvaha v pořádku?
ernesto
Profil *
a zkoušel si testovat jak se to chová třeba ve FF při nastavení otvírání pop-upů v tom samým panelu?
ph@tE
Profil *
Právě jsem to vyzkoušel a sessionId se do url nedostane, takže to je snad v pohodě. Napadá někoho nějaký důvod proč toto nepoužít?
ernesto
Profil *
já osobně jedině cookies, těch se vzdát nehodlam. nevidim důvod proč by je měl mít někdo zakázaný. jinej důvod asi neexistuje.
ph@tE
Profil *
Bohužel existujou i takový lidi. A když nedejbože někdo takovej příde na můj web, tak ať mu to taky funguje a ať si ten paranoik nemusí kvuli mě zapínat cookies.
ernesto
Profil *
to je podle mě hrozný sado, o vypnutým/zapnutým javascriptu se dá diskutovat, ale kdyby ke mě lez někdo bez cookies, tak má prostě smůlu a já na něj se*u
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.