Autor Zpráva
karosh
Profil *
zdravim Vas,

chci se zeptat, jestli lze pomoci php skriptu presouvat soubory
primo na serveru... napr. pomoci nejake FTP fce.

priklad:

pomoci administratorskeho systemu nahraji na server soubor do urcite sekce,
jejimuz nazvu odpovida i slozka vytvorena na serveru (napr: dokumenty, muzika, videa).
pak zjistim, ze jsem se spletl
v prirazeni souboru do sekce (napr. nahral jsem MP3ku do videa) a tudiz jsem i soubor nahral do spatneho adresare a chci sekci zmenit, coz znamena, ze krome upravy sekce v databazi se bude muset presunout i soubor do jineho adresare.

zaboha nemuzu prijit na zadny zpusob, ale je dost mozne, ze jsem neco prehledl.

budu vdecny za jakoukoliv radu a jakykoliv zpusob... pokud to tedy jde...

predem diky!
jonge
Profil
Zkus
http://cz.php.net/copy
a pak
http://cz.php.net/unlink
karosh
Profil *
jonge, diky! to vypada, ze by to slo :-)
vyzkousim a dam vedet!
karosh
Profil *
jojo, super... je to presne to, co potrebuju.
lehky jako facka... :)

diky
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.