« 1 2
Autor Zpráva
T-1000
Profil *
no asi jste to nepochopili, takže na první stránce mám toto:
session_start();
session_register("nick");
session_register("pass");
session_register("stranek");

no a výpis z databáze, kde se přiřazujou proměnné takto:

$_SESSION["nick"] = $nick;
atd.

a normální odkaz: <a href="druhá stránka.php">Další stránka</a>

na té druhé stránce mám pouze toto: echo $_SESSION["nick"];

V čem mám chybu?
morce
Profil
T-1000
a na te druhá stránka.php mas take v kodu session_start(); ?
T-1000
Profil *
aha, tak to mi tam chybelo. diky
T-1000
Profil *
Jak mám z databáze vytáhnout jen pár článků?
nightfish
Profil
na konec mysql dotazu přidej "limit x, y"
x je číslo prvního zobrazeného zánamu
y je počet řádků, které to vrátí
T-1000
Profil *
potřeboval bych: Když se dokončí script, tak aby se stránka přesměrovala po určitém čase jinde.
Chtěl bych tam mít asi 5 sekund "Jste přihlášen" a potom by se to přesměrovalo jinam
T-1000
Profil *
no zase jsem zapomněl jak vybrat z databaze informaci a nevypsat ji
no udelal jsem to takto:
$sql = mysql_query("SELECT id FROM tabulka WHERE nick = '$nick'");
ted to potrebuju dát do přikazu mail()
když jsem to zkusil vypsat, tak to napsalo Resource id #5
« 1 2
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0