| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Drbo Profil * |
#1 · Zasláno: 19. 12. 2006, 01:48:02
Používám redakční systém php-fusion, které podle mého názoru slušně chodí a w3 validator je spokojen. Když jsem si nainstaloval rozšíření umožňující zobrazení kalendáře, chodí sice stále všechno dobře, ale validator hlásí chybu:
document type does not allow element "FORM" here; missing one of "TH", "TD" start-tag . <tr><form method='POST' action='calendar.php'> Logicky jsem usoudil, že <form> není možné použít v <tr>, dal jsem tam tedy ještě <td>... a ukázalo se, že logika je k ničemu, protože validátor vyhodil další chyby... Upřímně řečeno, o php toho moc nevím, ale z nějakého absurdního důvodu bych rád, aby to validátorem prošlo... Tušíte někdo, co tam chybí, eventuálně přebývá? (Ten kalendář vyhazuje ještě jednu chybu, ale to je na složitější vysvětlování, jestli někdo umí poradit s tímhle, zkusím se zeptat následně. Díky. P.S. Problém je k vidění (tedy teoreticky k vidění, ono to prakticky funguje správně) na www.drbo.cz, když se v kalendáři napravo klikne na "Zobrazit podrobnosti" |
||
| habendorf Profil |
#2 · Zasláno: 19. 12. 2006, 01:53:52
Máš tam trochu moc body (ř. 333).
|
||
| Drbo Profil * |
#3 · Zasláno: 19. 12. 2006, 02:03:25
No to je ten druhý problém... ono si to tahá kód z různých php skriptů (tedy tak to chápu jako laik) a ten skript, který zobrazuje kalendář potřebuje funkci onload... jenže kam s tím? Zkoušel jsem překopírovat to do body ve skriptu subheader.php, který (snad jsem to pochopil správně) má na starosti zobrazení stránky jako takové, tam je <body> tag, jenže pak to hlásí chybu, protože to nerozumí té "balónové" :-) funkci, kterou dodává ta část calendar.php... To ale nesouvisí s problémem formuláře, ten se zobrazuje - teď jsem si uvědomil, že jsem to v původním příspěvku napsal špatně - při vkládání události do kalendáře... To je tady:
http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fwww.drbo.cz%2Finfusions %2Fcalendar_panel%2Fcalendar.php%3Faid%3D77a6d3ad66ba3e30 |
||
| Drbo Profil * |
#4 · Zasláno: 19. 12. 2006, 21:04:25
Opravdu nikdo? To mi neříkejte... Podívejte se na ty chybičky, prosím...
|
||
|
Časová prodleva: 20 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0