21. září bude sraz! Od 18.00 v restauraci Tradice v Praze u Anděla
Autor Zpráva
Artie
Profil *
mám problé ohledně samotného(statisckého kodo HTML), který potřebuji uložit do nějaké proměnné pomocí nějakého skriptu v php.
Nevím, jestli je to možné.
Stránka je již interpretována na straně serveru a já z pomocí nějaké aplikace potřebuju dostat zdrojový kod pro prohlížeč(bez PHP)

za každý nápad vám děkuji

Artie
Pitt
Profil *
Zdar..
Pomoci php bys moh nechat ten soubor nacist pomoci include nebo require.. Ale to ti moc nepomuze, takze zkus funkci $soubor = fopen
atd..
Yuhů
Profil
nejsem si jistý, že chápu dotaz. Jestli se na tom serveru dají spouštět příkazy, tak bych z konzole prostě zkusil

php -q jmenosouboru.php > jmenosouboru.html

případně je-li těch souborů víc, tak na to napsat smyčku v shellu.

Pokud se na tom serveru nedají spouštět příkazy a má se to dělat ručně, tak bych si někde sehnal program wget a zapsal to
wget http:/server/jmenosouboru.php
Artie
Profil *
Yuhů, díky-> to bude ono
thingwath
Profil
Nebo na to taky stačí telnet a základní znalost HTTP :-)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0