Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Zdravim, ak nastavim v nejakom adresari subor .htacces s hodnotou "deny from all" , mozem tento adresar povazovat za bezpecne chraneny pred neopravnenym pristupom k jeho suborom??
Je teda zabezpeceny dostatocne? Alebo je tu este nejake riziko neopavneneho pristupu k suborom v nom? (ak ano , ake riziko? )
Alebo je mozne k nim pristupovat, len cez FTPcko?

Viac otazok som polozil, ale na jednu temu :), tak poprosim o jasnu odpoved ci su dane subory v bezpeci pri zabezpeceni adresara s htaccses s prikazom deny from all.
Railbot
hlavně je to .htaccess
Anonymní
Profil *
jasne , ved v nazve temy mam .htaccess , az teraz som si vsimol ze v prispevku sa mi nejako zamiesali pismena :), no ale vsetci vieme co som mal na mysli, a tvoja odpoved mi velmi nepomohla zodpovedat moje otazky.
Hugo
Anonymní

Teoreticky se k takovému souboru nedá dostat přes web (tzn. zadáním URL do prohlížeče). FTP samozřejmě .htaccess neovlivní, stejně tak se k němu dá přistupovat pomocí php (tzn., že ho např. můžeš načítat pomocí require()).

Ale vždycky existuje šance, že někdo najde na serveru bezpečnostní díru a dostane se k němu i tak, ale pro běžné účely htaccess bohatě postačuje.
Anonymní
Profil *
OK, vďaka za odpoveď
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0