| Autor | Zpráva | ||
|---|---|---|---|
| Anonymní Profil * |
#1 · Zasláno: 21. 12. 2006, 23:33:04
Zdravim, ak nastavim v nejakom adresari subor .htacces s hodnotou "deny from all" , mozem tento adresar povazovat za bezpecne chraneny pred neopravnenym pristupom k jeho suborom??
Je teda zabezpeceny dostatocne? Alebo je tu este nejake riziko neopavneneho pristupu k suborom v nom? (ak ano , ake riziko? ) Alebo je mozne k nim pristupovat, len cez FTPcko? Viac otazok som polozil, ale na jednu temu :), tak poprosim o jasnu odpoved ci su dane subory v bezpeci pri zabezpeceni adresara s htaccses s prikazom deny from all. |
||
| Railbot Profil |
#2 · Zasláno: 22. 12. 2006, 02:25:45
hlavně je to .htaccess
|
||
| Anonymní Profil * |
#3 · Zasláno: 22. 12. 2006, 02:51:54
jasne , ved v nazve temy mam .htaccess , az teraz som si vsimol ze v prispevku sa mi nejako zamiesali pismena :), no ale vsetci vieme co som mal na mysli, a tvoja odpoved mi velmi nepomohla zodpovedat moje otazky.
|
||
| Hugo Profil |
#4 · Zasláno: 22. 12. 2006, 05:46:25
Anonymní
Teoreticky se k takovému souboru nedá dostat přes web (tzn. zadáním URL do prohlížeče). FTP samozřejmě .htaccess neovlivní, stejně tak se k němu dá přistupovat pomocí php (tzn., že ho např. můžeš načítat pomocí require()). Ale vždycky existuje šance, že někdo najde na serveru bezpečnostní díru a dostane se k němu i tak, ale pro běžné účely htaccess bohatě postačuje. |
||
| Anonymní Profil * |
#5 · Zasláno: 22. 12. 2006, 09:16:07
OK, vďaka za odpoveď
|
||
|
Časová prodleva: 19 let
|
|||
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0