Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Zdarvím,
je možné pomocí php detekovat zda ma uzivatelův prohlížeč vypnuté zobrazování obrázků???
Děkuji za odpovědi
habendorf
Profil
Anonymní: zkus se zamyslet kde běží php
Nox_lbc
Profil
je možné pomocí php detekovat zda ma uzivatelův prohlížeč vypnuté zobrazování obrázků???

ne
Anonymní
Profil *
Jak je to tedy mozne zjistit?
koudi
Profil
Anonymní
Buď pomocí JS (ale jenom možná), nebo (spíš) vůbec.
Peca
Profil
Co třeba napsat skript obrazek.php, který vrátí nějaký obrázek a v HTML mít <img src="obrazek.php".../>. Na zjištění, jestli uživatel načítá obrázky by to mělo stačit. Samozřejmě by se ale tento skript zavolal až po načtení stránky, takže by to sloužilo spíš jenom jako nějaká statistika.
tiso
Profil
Peca
má to len jeden háčik - to že je vypnuté zobrazovanie obrázkov ešte nemusí znamenať že sa nebudú sťahovať zo servera...
Peca
Profil
tiso
Jaký význam má potom vypínání obrázků, když se stejně stahují?
tiso
Profil
...tiež som sa pýtal keď som to zistil...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.