Autor Zpráva
Choco
Profil *
zdar lidi prosím chctěl bych udělat aby když zadám do formuláře výsledek zápasu a podtvrdím to se mi ta tabulka oběvila znova
výpis :
<?

for($b = 10;$b <= 11;$b++){

?>
<form action="./bla2.php">
<input type="text" name="a">
<input type="submit">
<?
if ($a){
$b = 10;
$a = 0;
}
else
$b = 11;

}
?>
na www.ugliport.wz.cz/bla2.php
díky
ps: kdybyste mě nepochopili prosil bych to udělat tak aby se mi to po odeslání nějaké informace ta tabulka oběvila jen jedna a tak dlouho dokud to nepřeruším ještě neřidanou funkcí:-)
a moc díky za pomoc
djlj
Profil
kdybyste mě nepochopili
Přesně tak, absolutně jsem nepochopil, co to má dělat a co to nedělá.

tabulka oběvila
Co to znamená? Jako že má někam běžet, nebo že obědvá?
Eddie
Profil
Ak chces aby sa ti objavila len raz tak preco tam mas CYKLUS???
Neuronic
Profil
No tak to vubec nechapu co chces udelat. Ty chces neco zadat a vypsat to co jsi tam zadal a zaroven zobrazit znovu ten formular?
Choco
Profil *
ee no chcu aby se mi oběvil formulář, já do něho zadal data a odeslal je a ještě chcu aby ten formulář tam i po odeslání dat zůstal (čili se načetla nová obrátka v cyklu)
neboli abych mohl pořád zadávat data, znovu a znovu dokud tu stránku nevypnu
tiso
Profil
Choco
Teba pochopiť je trochu problém...
1. Kam ukladáš tie data z formulára? (databáza, nejaký súbor?)
2. Čo chceš vypísať okrem formulára?
3. Ten cyklus tam máš na čo?
krteczek
Profil
něco jako kniha návštěv s výpisem přidaných správ?
ten formulář potom nepatří do toho cyklu alepřed nebo po něm,
krteczek
djlj
Profil
Choco
Píše se objevil!

Pro to, aby tam formulář zůstal, nepotřebuejš žádný cyklus. Jen musíš vložená data někam ukládat.
Choco
Profil *
aha tak díky moc zatím zdar
Choco
Profil *
nezlob te se ale jakto že to nefachá:-(
<?
$b = "prsim pockejte na zadani vysledku";
?>
<form action="./bla2.php">
<input type="text" name="l" >
<input type="submit" >
</form>
<?
if (l == 10){
?>
<input type="hidden" value="10" name="l">

<form action="./bla2.php">
<input type="text" name="a" >
<input type="submit" >
<?
if ($a){
$b = $a;
}
else
$b = "zatim nic";

}

print "$b";

?>
www.ugliport.wz.cz/bla2.php
Choco
Profil *
nezlob te se ale jakto že to nefachá:-(
<?
$b = "prsim pockejte na zadani vysledku";
?>
<form action="./bla2.php">
<input type="text" name="l" >
<input type="submit" >
</form>
<?
if (l == 10){
?>
<input type="hidden" value="10" name="l">

<form action="./bla2.php">
<input type="text" name="a" >
<input type="submit" >
<?
if ($a){
$b = $a;
}
else
$b = "zatim nic";

}

print "$b";

?>
www.ugliport.wz.cz/bla2.php
djlj
Profil
Choco
if ($_GET['l'] == 10){

if (isset($_GET['a'])){
Choco
Profil *
super už to funguje ale je tu zase problém když se přihlásím tak se mi oběví nová tabulka já do ni něco zapíšu potvrdím to a posléze zmizím :-(
Choco
Profil *
super už to funguje ale je tu zase problém když se přihlásím tak se mi oběví nová tabulka já do ni něco zapíšu potvrdím to a posléze zmizím :-( a já se zase musím přihlásit ( hodnotu ' l ')
djlj
Profil
oběví
Píše se obje!

posléze zmizím
Kam zmizíš?
Choco
Profil *
ok objeví no jeto jednoduché spust si ten skrip www.ugliport.wz.cz/bla2.php zadej do formuláře "10" potvrď. oběví se tam pod ním nový formluář zadej tam libovolnou hodnotu odešli, ten druhý formulář zmizí ale já chci aby tam zůstal zobrazený a já do něho mol psát další a další hodnoty:-)
Choco
Profil *
je to jenom pokus nezabývej se tím kam se ty data uloží apd... HLavní pro mně je abych těch dat tam mohl zadat výce.
djlj
Profil
ok objeví
oběví
Píše se obje!

výce
Asi myslíš více.

Co se týká toho kódu, nemáš ten skrytý input <input type="hidden" value="10" name="l"> přímo ve formuláři, ale mimo něj, takže se ta hodnota z druhého formuláře neodešle. Pokud chceš, aby tam stále přibývali další a další formuláře, budeš muset i nějak předávat informaci o jejich aktuálním počtu a nakonec tam přece jen dát cyklus ;).
Choco
Profil *
Pokud chceš, aby tam stále přibývali další a další formuláře
ne nechcu ale chcu aby tam ten jeden zůstal pořád a stím cyklem to je to o co se snažím ale nevím jak má vypadat aby to fungovalo správně
Pavel Prochazka.zde.cz
Profil *
Zdravim,
to je problem ktery nastava kdyz jsi programoval asi v pascalu (ve skole), php funguje jinak. Uvedom si ze co akce (stisknute tlacitko, klik na odkaz a podobne) to je odeslani formulare. Ty musis v kodu zabezpecit aby se ti promene mezi odesilanim predavaly (ty co potrebujes). Informace co jsou v INPUTech ty mas v $_POST['xxx'] promenne kde xxx je nazev tech jednotlivich policek. Dale potrbujes ruzne ridici promenne, ale zatim to zvladnes bez nic. to az budes psat slozitejsi scripry, doporucuji ti stahnout si nejake scripry a na nich se ucit jak se co ma delat....

Neco malo najdes i na mem webu....
djlj
Profil
Informace co jsou v INPUTech ty mas v $_POST['xxx'] promenne
Kdyby ses podíval trochu lépe, tak zjistíš, že to odesílá GETem.
Pavel Prochazka.zde.cz
Profil *
To je jedno cem to odesila, zde jsem dal navod jak ma uvazovat... A polemika GET ci POST je licha....
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0