Autor Zpráva
Zeliiii
Profil *
Prosim, nevite jestli je mozne nejak (pomoci PHP) zjistit, jestli existuje nejaky soubor na cizim serveru? Napr. jestli existuje www.seznam.cz/favicon.ico
Díky....
Alphard
Profil

$result = file_get_contents ("http://www.seznam.cz/favicon.ico");
if ($result)
echo "Existuje";
else
echo "Neexistuje";
D1ce
Profil
Alphard
Nestačilo by klasické fopen()? Takhle celou stránku pokud existuje načítat do bufferu... jaksi megalomanské...
Nebo ještě hledat hlavičku 404.
D1ce
Profil
Dodatek: příslušné wrappery musí být povolené.
Zeliiii
Profil *
Díky
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.