Autor Zpráva
Michal Koren
Profil
Dobrý den, potřeboval bych pomoct, co mám udělat aby se v okýnku pro obsah na mojí stránce nezobrazovalo
"Parse error: syntax error, unexpected T_STRING in /home/jloweb/domains/jlo.celebfanatics.net/public_html/news.php on line 10"?
adresa stránky je http://jlo.celebfanatics.net/
djlj
Profil
Máš chybu na řádku 10 v souboru news.php.
Miloš
Profil
Hádal bych absenci středníku na konci 9. řádku
Michal Koren
Profil
dodal jsem středníky na konce všech řádků a ukazuje to zas něco jiného, je možné že je chyba ve style2.css?
Michal Koren
Profil
nebo je možné že je celý news.php špatně?
k
Profil *
ted mas zase spatne uvozovky:)
Timy
Profil
Michal Koren
Asi to bude chtít nastudovat lépe základy php, když nevíš, kde patří středník a kde ne :-). Nebo nám alespoň pošli celý php kód. Jinak ve stylech být chyba nemůže, tohle je opravdu v php.
k
Profil *
zkopiruj sem radek 9 az 12
Alphard
Profil
nakopíruj sem news.php
Michal Koren
Profil
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
<title>JLOWEB.org Jennifer Lopez fansite</title>
<meta name="keywords" content="Jennifer Lopez">
<meta name="description" content="Jennifer Lopez Como Ama una mujer">
<link href="style2.css" rel="stylesheet" type="text/css">
</head>
<?news;
;
cokoli;
<hr style="color=pink; width=95%; height=1px;">
<br><br>

&nbsp;• <strong>Outfits</strong><br><br>
?>
k
Profil *
http://cz2.php.net/manual/en/function.echo.php
Michal Koren
Profil
zkopiroval jsem ten kód z té stránky do news.php akorát jsem odstranil ten konec a ukázal se mi tam text a červený čtverec nahoře :-(
Alphard
Profil
<?news;
;
cokoli;
<hr style="color=pink; width=95%; height=1px;">
<br><br>

&nbsp;• <strong>Outfits</strong><br><br>
?>


zvláštní :-) je to celé? co to má dělat?

Pokud je to vše, tak by tam PHP nemuselo být ;-)

news<br>
cokoli<br>
<hr style="color=pink; width=95%; height=1px;">
<br><br>
&nbsp;• <strong>Outfits</strong><br><br>
Michal Koren
Profil
tohle měla být jen vzorová stránka podle které bych dodělal zbylý obsah, jenže nevím jak ji udělat :-( vždycky se tam něco pokazí, když už se zobrazí normálně text tak se zase nahoře ukáže ten červený čtverec :-(

<?news;
;
cokoli;
<hr style="color=pink; width=95%; height=1px;">
<br><br>

&nbsp;• <strong>Outfits</strong><br><br>
?>

tak tohle jsem tam dal teď a zase to nejde
Alphard
Profil
to se má vypsat?
<?php
echo '
news<br>
cokoli<br>
<hr style="color=pink; width=95%; height=1px;">
<br><br>
<ul>
<li><strong>Outfits</strong></li>
</ul>
';
?>
Michal Koren
Profil
děkuju, ted to okynko pro obsah je dobře, jenomže se tam nahoře zase zjevil ten červený objekt :-( může mi prosím někdo poradit jak se ho zbavit?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.