Autor Zpráva
stanislav kalivoda
Profil *
Zdravim,
Mam zase nějakej problém. Když nahrávám soubor na server dokážu zjistit jeho typ až potom co je načten do GD knihovny funkcí getimagesize() , takže když mám nějaký typ nepovolený dokážu ho zjistit až potom co ho nahraju na server. A to je problém...řikám si - no dobře když tam napíšu nenahrávejte bmp tak by měl každej pochopit že to tam opravdu nahrávat nemá... a když jo tak si počká až se obrázek nahraje a pak se objeví zpráva o špatném typu a obrázek se smaže ze serveru (ne z paměti!). Jenomže ja nevím jak? Pomůže mi někdo jak obrázek smazat ze serveru nebo poradí něhjaký elegantnější řešení?
Alphard
Profil
smazání souboru: unlink();
http://cz.php.net/manual/cs/function.unlink.php
stanislav kalivoda
Profil *
dik zkusim
stanislav kalivoda
Profil *
Funguje super.
k
Profil *
Alphard
unlink() ti nevymaze soubor z pameti.
k
Profil *
eh tak sem asi nejak nepochopil v cem byl problem..
stanislav kalivoda
Profil *
sem taky nechtel smazat soubor z paměti ale ze serveru, ja sem ho vlastne ani do pameti nenahral
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.