Autor Zpráva
Saria
Profil
Ahoj,
zkusím se zeptat ještě jednou. Snad mi někdo pomůže. Vyzkoušela jsem už kde co.
Mám odzkoušeno, že pokud na stránce nic není př:
<?php
ob_start();
?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/2000/REC-xhtml1-20000126/DTD/xhtml1-transitional .dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="cs" lang="CZ">
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8">
<title>Tema</title>
<link rel="stylesheet" href="stylyphp.css" />
</head>
<body>
<div id="telo">


<?php
echo"<h2>test 2</h2><br>
<a href='tema.php?h'>odkaz</a><br>";
if (isset($_GET['h'])){
header("location:tema.php");
}

?>


</div>
</body>
</html>
<?php
ob_flush();
?>


header jede..........pokud vložím např:


<?php
ob_start();
include"funkce/mysql_spojit.php";
?>
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Transitional//EN" "http://www.w3.org/TR/2000/REC-xhtml1-20000126/DTD/xhtml1-transitional .dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="cs" lang="CZ">
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=utf-8">
<title>Nápověda</title>
<link rel="stylesheet" href="stylyphp.css" />
</head>
<body>

<div id="hlavni">
<div id ="hlava">
<h1>Vkládáme nápovědu</h1>
<form action="napoveda3.php" method="post" >
<?php

echo"
<p><span class='tucne'>kategorie</span> <input type='text'name='kat' size='25' maxlength='25' />
<input type='submit' name='vlozitkat' value='vložit' />
</p>

<p><span class='tucne'>podkategorie</span><input type='text'name='podkat' size='45' maxlength='45' />
<input type='submit' name='vlozitpokat' value='vložit' />
</p>
</div>
</form>";


if (isset($_POST['vlozitkat'])and($_POST['kat']!="")){
$vlozit = "INSERT INTO kategorie (nazev) values ('{$_POST['kat']}') ";
$vysledek=mysql_query($vlozit);
if ($vysledek)
header("location:test2.php");
else
echo"chyba";


}

?>

<div id="levemenu">


<ul>aaa
<li>a</li>
<li>a</li>
<li>a</li>
</ul>
<ul>yyy
<li>y</li>
<li>y</li>
<li>y</li>
</ul>
<ul>qqq
<li>q</li>
<li>q</li>
<li>q</li>
</ul>
<ul>www
<li>w</li>
<li>w</li>
<li>w</li>
</ul>
<ul>sss
<li>s</li>
<li>s</li>
<li>s</li>
</ul>
<ul>xxx
<li>x</li>
<li>x</li>
<li>x</li>
</ul>
<ul>rrr
<li>r</li>
<li>r</li>
<li>r</li>
</ul>
<ul>ddd
<li>d</li>
<li>d</li>
<li>d</li>
</ul>
<ul>ccc
<li>c</li>
<li>c</li>
<li>c</li>
</ul>
</div>
<div class="priklad">
<h2 id="jiny_nadpis">Nadpis</h2>
<p>
V tomto textu, zobrazeném podle stylu standardního odstavce, použijeme třeba <span class="tucne">název</span>, který by měl být jinak zformátován.
</p>
<p="zvyrazneny">tento je zvýrazněný</p>
</div>
</div>
</body>
</html>


<?php
ob_flush();
?>

tak header nejede:

chybová hláška je:
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at d:wwwpokus apoveda3.php:1) in d:wwwpokus apoveda3.php on line 36


děkuji za pomoc předem Saria
WertriK
Profil
Občas je to taková alchimie :)

Co máš v souboru funkce/mysql_spojit.php ? Hesla a uživ. jméno vidět nepotřebuju ;)
Saria
Profil
<?php

$DBHost="localhost";
$DBUser="baicz";
$DBPass="";
$DBDatabaze="baicz";


$konto=@mysql_connect("$DBHost","$DBUser","$DBPass");
if(!$konto):
echo("<HTML> <BODY BGCOLOR=RED>
Nepodařilo se připojit k databázi</BODY> </HTML>");
exit();
else:
MySQL_Select_DB($DBDatabaze);
endif;

//Převod problematických znaků

?>
Peca
Profil
Výstup posílá soubor d:\www\pokus\napoveda3.php na řádku 36. Je to tam snad jasně napsané...
Saria
Profil
tak to asi nevyřešíme, co?
dokonce to píše i když je na stránce jen toto:
<?php
header("location:test.php");
?>
djlj
Profil
Saria
Nemáš na začátku toho souboru náhodou mezeru či paznaky od utf8?
D1ce
Profil
Saria
Zkuste se mrknou sem: http://forum.builder.cz/read.php?20,1907062
Saria
Profil
tak jsem se dobrala ke zdárnému konci, měla jsem v PSPadu zaškrtnuto:
ident.byty v kódování utf8 (nastavení programu Programy-chování)
To je pro ty co se taky třeba začali trápit tímto problémem.....
MUSÍ TO BÝT NEZAŠKRTNUTO

děkuji všem za pomoc, strávila jsem nad tím s manželem 72 hodin!!!
habendorf
Profil
Njn, BOM (byte order mark)

strávila jsem nad tím s manželem 72 hodin!!!
A to máte doma hezké hrátky. A já jak blbec furt jen tak postaru :o)
nightfish
Profil
děkuji všem za pomoc, strávila jsem nad tím s manželem 72 hodin!!!
a přitom si jen stačilo přečíst FAQ
Saria
Profil
To ano, ale došlo by to pouze v případě, že by výše zmiňovaný soubor dělal ten:
Divný znak (čtvereček) na začátku includovaného souboru v UTF-8.

Vím, že je to asi divné, ale nejdříve hledám v FAQ a Tématech, pak se teprve odhodlám položit otázku a to ještě nemám nejčistší svědomí. Někdy se to prostě stane .......
nightfish
Profil
Vím, že je to asi divné, ale nejdříve hledám v FAQ a Tématech
není to divné, naopak je to správné (i když to bohužel většina lidí nedělá) a zaslouží si to pochvalu
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.