Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
25k_ZZZ Profil * |
#1 · Zasláno: 9. 1. 2007, 21:33:56
Zdravim,
resim takovy slozitejsi problem (mozna slozity neni, ale ted mi to tak prijde). Chci si vytvoril MODUL - kdo na webu travi nejvice casu Vim ze to nebude 100% pravdive ( toho jsem si vsiml u sveho ONLINE MODULU, kde je interval nastaven na 4 minuty), ale tak nejak zhruba pravdivostne by to byti vyobrazeno mohlo. Ted moc nevim jak na to. Ulozit si do sejsny prvni vstup na stranky a do dalsi sejsny dalsi pohyb a rovnou spocitat rozdil a ten updatnout k uzivateli k dnesnimu DATU. Pak muze nastat problem ze user si na web klikne 10x za den a vzdy hned okno zavre, takze se mu nic nepripocte. Pak tu budou problemy typu user si klikne v 23:59 a pak v 00:04 a zase by se to pocitalo jinam. Mel by nekdo nejaky napad? |
||
WertriK Profil |
#2 · Zasláno: 9. 1. 2007, 21:50:09
Buď pomocí JS
unload() -> New.window [ v tom to uložit do DB ] -> close.window() nebo pomocí toho iframe, nic jiného mě nenapadá .... |
||
25k_ZZZ Profil * |
#3 · Zasláno: 9. 1. 2007, 21:51:01
Wertriku bavili jsme se na ICQ , javim ze si chytrej ;) ale to reseni neni OK ;) a uz vubec neni dopodrobna vyobrazeno tak abych to chapal
|
||
Anonymní Profil * |
#4 · Zasláno: 10. 1. 2007, 16:32:07
Davam to tu len pre ispiraciu, ide o javascript ktory zobrazuje varovanie pred vypsanim timeout v open web mail, staci ho upravit na sledovanie dlzky casu otvoreneho url v okne...
|
||
Časová prodleva: 16 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0