Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
strosse Profil |
#1 · Zasláno: 11. 1. 2007, 07:54:26
Dobrý den
Mám malý dotaz jsem na poli PHP naprostý laik, ale přesto by jsem se rád zeptal, zda je možné naprogramovat pro skript, který používám funkci uložení IP adresy a jména sítě do libovolného souboru. Tady je daný skript předem dík, <html> <head><title> </title> <LINK href="css/styles.css" rel="StyleSheet" type="text/css" /> </head> <body background="images/pozadi.jpg"> <DIV ALIGN="CENTER"> <? $ip = (gethostbyname($REMOTE_ADDR)); $name2 = (gethostbyaddr($REMOTE_ADDR)); ?> <DIV CLASS="NADPIS">PŘIHLAŠOVACÍ STRÁNKA <br> Vaše ip:<? echo("$ip");?><br> Vaše jméno:<? echo("$name2");?><br> </DIV> <?php $ip = $REMOTE_ADDR; $user = ""; $pass = ""; if ($name == "" && $password == ""){ echo("<html><body><aling="center"><br>Zadej jméno a heslo:<form action="index.php" method="post"><input name="name" type="text"><br><input name="password" type="password"><br><input type="submit" value="odeslat"></form></body></html>"); exit; } if (!($user == $name && $pass == $password)) { echo("<script language="javascript"> alert("zadali jste neplatné jméno, nebo heslo"); </script>"); echo("<script language="JavaScript1.1"> window.close(); </script>"); exit; } echo("<br><br><br><a href="web.html">Právě jste se úspěšně přihlasily.<br> Přeji krásný zbytek dne. </a><br>"); exit; ?> </DIV> </body> </html> |
||
filip186 Profil |
#2 · Zasláno: 11. 1. 2007, 14:00:27 · Upravil/a: filip186
Jsem to nějak nepochopil. Ale jestli se má uložit IP a hostname do souboru, tak tady je trochu upravený skript:
Trochu mi to tady blbne. Tam jak jsou tři hvězdičky, tak tam má být zpětné lomítko a písmeno "n" (bez uvozovek). |
||
krteczek Profil |
#3 · Zasláno: 11. 1. 2007, 17:08:35 · Upravil/a: krteczek
vzal jsem to trošku od podlahy...
|
||
25k_ZZZ Profil * |
#4 · Zasláno: 11. 1. 2007, 18:26:33
tywe krteczku ja miluju ty tvoje nekolikanasobny A4 kodu ;-)
|
||
strosse Profil |
#5 · Zasláno: 12. 1. 2007, 07:26:35
Jo to je ono diky moc.
|
||
strosse Profil |
#6 · Zasláno: 12. 1. 2007, 07:48:07
Tak ještě jednou dik moc je to přesně to co jsem chtěl
|
||
Časová prodleva: 16 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0