Autor Zpráva
Ivorius
Profil
Nevíte jestli se dají do databáze dávat obrázky a taky je pak nechat zobrazovat?
Tomik
Profil
Do databaze lze ulozit jakykoli soubor (a pak ho nasledne vyvolat zpet), takze i obrazky. Nevim jak protoze, toto neni muj obor :). Takze neporadim, ale v kazdem pripade to lze.
Leo
Profil
Obrazky (stejne jako jakakoliv jina binarni data) se do databaze strcit daji, a samozrejme i dostat ven (bez toho by to byla cerna dira, ne databaze), ale proc? Leo
Tomik
Profil
Me osobne pripada skoro pro jakeko-li ucely jednoduzsi a rychlejsi proste do db tak maximalne nahrat informace o tom souboru a pak ho akorat uploudovat na server. Tedy tak to dělám já. Pro mé účely to stačí.
llook
Profil
Pro to existuje datový typ BLOB - binary large object.
V MySQL se do BLOBu vejde 64kib, pokud by to bylo málo, existuje ještě MEDIUMBLOB a LONGBLOB.
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.