Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
Anonymní Profil * |
#1 · Zasláno: 13. 1. 2007, 18:27:17
Nazdarek, mam docela problém...
Mam aplikaci v jejíž adresářové struktuře mám uložené soubory, které se na stránkách zobrazují přihlášeným uživatelům ke stažení. Problém je, jak zajistit aby se k temto souborům nedostali nepřihlášení uživatelé jednoduše zadáním cesty k souboru do adresy v prohlížeči. A také by se k určitým souborům měli dostat pouze uživatelé s danými právy. Ještě teda uvedu, že to potom poběží na 90% na woknech... Prosím prosím smutně koukám, poraďte někdo... Dík. |
||
Eddie Profil |
#2 · Zasláno: 13. 1. 2007, 18:46:36
do htaccess daj deny from all a umiestni ho do tej zlozky.
subory volaj pomocou php skriptu... |
||
Anonymní Profil * |
#3 · Zasláno: 14. 1. 2007, 10:30:27
Díky díky, přístup jsem pomocí toho htaccess vyřešil, teď ale moc nevím jak udělat to volání pomocí php skriptu, když chci jednoduše dat do tagu <a> odkaz na ten soubor. Tuším, že je to asi dost blbý dotaz, ale za radu budu vděčný...
|
||
Anonymní Profil * |
#4 · Zasláno: 14. 1. 2007, 13:03:07
Tak se mi to povedlo, kdyby to někomu bylo k užitku, ten skript pro vyvolání stáhnutí lib. souboru je následující:
|
||
Anonymní Profil * |
#5 · Zasláno: 14. 1. 2007, 13:13:06
Od jineho Anonymouse:
Jak je to s funkci readfile a nacitanim velkych souboru - napr. 80 MB? Zvlada to? Nejsou na to aplikovany omezeni serveru pro max. dostupnou pamet pro provedeni skriptu? |
||
Anonymní Profil * |
#6 · Zasláno: 14. 1. 2007, 13:49:11
Pro Anonymouse od jineho Anonymouse:
Tak jsem to zkusil s 18MB filem, což by snad normalne phpko nemělo pobrat a kupodivu funguje. Čekal jsem opak. No tak ma aplikace pobeží na mém serveru, tak snad by ani při opaku neměl být problém, ale pravda, že mě tahle varianta nenapadla a přitom je to docela dobrá úvaha :)) |
||
Časová prodleva: 16 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0