Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
ManIak Profil * |
#1 · Zasláno: 13. 1. 2007, 21:19:43
Zdárek.
Chci se zeptat, jestli by jste mi nemohli zaslat link(případně přímo script) s těmihle funkcemi: 1 script.) potřebuju nějaký script, kde napíšu do formulářového pole nějaký text a kliknu na odeslat a na výsledné stránce se mi zobrazí tento text zašifrovaný MD5kou 2 script.) nějaký email odesílatel, kde zadám více mailů, text a hlavně nějakou otázku, třeba Jaký je rok? a když to odesílatel vyplní špatně, tak se emaily neodešlou, prostě ošetření proti spamu Předem díky moc |
||
Alphard Profil |
#2 · Zasláno: 13. 1. 2007, 21:32:35
1.
|
||
ManIak Profil * |
#3 · Zasláno: 14. 1. 2007, 17:22:23
Dík moc.
A ejště dotaz, nemohl by mi někdo do tohoto scriptu dodělat nějakou tu otázku, třeba jaký je rok, a když by to dotyčný zadal špatně, maily by se neodeslaly. <form action="send.php" method="post"> Jméno :<input name="jmeno" accesskey="j" type="text"> Email :<input name="email" accesskey="e" type="text"> Jaký je rok :<input name="rok" accesskey="r" type="text"> Web :<input name="web" accesskey="w" type="text" value="http://"> Text :<textarea name="text" accesskey="t" rows="5" cols="25"></textarea> <input type="submit" class="button" value="Odeslat"> </form> ----- <?php $to = "nejaky@mail.tld"; $extra = "From: $email Reply-To: $email "; $subject = "Vzkaz od ".$jmeno.""; $mess = "Jméno: ".$jmeno." Email: ".$email." Web: ".$web." Text: ".$text.""; mail ($to, $subject, $mess, $extra); ?> Díky moc za radu |
||
Pavel Prochazka.zde.cz Profil * |
#4 · Zasláno: 14. 1. 2007, 17:57:03
trosku zapouzivej tu ozdobu co mas na krku :)....
<?php //$nRok sem si definuj jaky rok je ok //$nUzivatelRok zde je hodnota kterou zadal uzivatel if ($nRok == $nUzivatelRok){ $to = "nejaky@mail.tld"; $extra = "From: $email Reply-To: $email "; $subject = "Vzkaz od ".$jmeno.""; $mess = "Jméno: ".$jmeno." Email: ".$email." Web: ".$web." Text: ".$text.""; mail ($to, $subject, $mess, $extra); } else echo"zadal jsi blby rok :)."; ?> |
||
ManIak Profil * |
#5 · Zasláno: 14. 1. 2007, 18:53:38
Díky moc
|
||
kamahl Profil * |
#6 · Zasláno: 14. 1. 2007, 22:07:34
Rok definuješ jednoduše takhle:
$nRok = Date("Y"); |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0