Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
martin@monfish Profil * |
#1 · Zasláno: 16. 1. 2007, 00:01:26
asi před týdnem jsem začal s php a databázemi, tudíž nemám moc zkušeností, prosím o radu, jedná se nejspíš o prkotinu ale nevim jak na to, následujici kod mi v generovane stránce vypisuje všechny proměnné bez problémů, ale navíc mi k nim přidává : nazev, Resource id #2, Resource id #2 - klicove slovo, Resource id #2, Resource id #2 - klicove slovo 2, Resource id, Resource id #2
<? require('../../...neco.inc.php/neco.neco'); $con = mysql_connect ($server, $databaze, 'heslo'); if (!$con) { die ( '<p style=color:red;>Nelze se připojit k databázi SQL, omlouváme se! </p>'); } mysql_select_db ($db); $result = mysql_query("SELECT * FROM clanky WHERE ID='1'"); while($row = mysql_fetch_array($result)){ $tit= stripslashes($row['TITUL']); $aut= stripslashes($row['AUTOR']); $kw1= stripslashes($row['KEYW1']); $kw2= stripslashes($row['KEYW2']); $kw3=stripslashes($row['KEYW3']); $obs= stripslashes($row['OBSAH']); $dat= stripslashes($row['DATUM']); } mysql_close($con); ?> <?include("hlavicka.php");?> <div id="head"> <h1 class="logo">...... .... <?echo $tit;?> .... a další echa v kodu... co mi to tam proboha leze, když jsem si to neobjednal? :-) |
||
WertriK Profil |
#2 · Zasláno: 16. 1. 2007, 00:11:39
|
||
#3 · Zasláno: 16. 1. 2007, 00:22:13
jo, dik, jdu se tim prokousat
|
||
#4 · Zasláno: 16. 1. 2007, 13:03:11
nepomohlo to, co s tim?
|
||
Časová prodleva: 16 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0