Autor Zpráva
Anonymní
Profil *
Ahoj!
Potřeboval bych si udělat na stránky takový malý počítadlo, použití blueboardu nebo něčeho podobnýho nepřichází v úvahu, pac ty pocitadla bude asi na 160 stránkách. Takže potřebuju aby to zaznamenávalo návštěvy za den (asi přes cookies předpokládám) a potřeboval bych aby všem cookies přestala platit trvanlivost (nebo já nevim jak to nazvat) přesně o půlnoci. Takže by je to chtělo načasovat na zbytek dne. Ale jak to dopočítat? Má někdo nápad? Dík
Alphard
Profil
nebylo by lepší ukládat IP návštěvníků do databáze a o půlnoci smazat?
nebo do cookie dávat jedinečné id a to ukládat do DB
Anonymní
Profil *
Nebylo by to trochu zpomalování, a taky....jak mám nastavit aby se to samo smazalo? To je přes ten htacess (nevim, sem laik) a nejsem si jistej jestli ho na serveru máme....
Alphard
Profil
jak mám nastavit aby se to samo smazalo?
a) CRON
b) kontrola času, 1. návštěvník po půlnoci smaže předchozí záznamy (vše na serveru, ani to nebude vědět :-))
Alphard
Profil
To je přes ten htacess
.htaccess (tečka, 2 c)
v tomto případě je AFAIK nepoužitelný
Anonymní
Profil *
a) nevim co to znamena ale to je jedno
b) ok ale jak muj script zjisti ze je zrovna po pulnoci (napada me takovy neelegantni reseni ze by se do databaze spolu s tim id, nebo ip ulozovalo i datum a kdyby se nerovnalo aktualnimu tak by se smazalo a odeslalo navstevy za den do prisluzne polozky v jine tabulce... jenze co kdyz nikdo dalsi den na tu polozku neprijde?
Anonymní
Profil *
a) jo sorry to tam jeste nebylo :))
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.