Autor Zpráva
C.Ronaldo
Profil *
cavte mam dalsi problem neviem spravit totot..
MAM REGISTRACNY A PRIHLASOVACI FORMULAR ... ALE KED DOPRIHLASOVACIEHO FORMULARA NIC NEZADAM ZIADNE UDAJE CIZE BUDE "CLEAR" TAK SA MOZEM PRIHLASIT.. ALE KED TAM DAM NESPRAVNE MENO A HESLO ALEBO LEN JEDNO Z TOHO.. VYPISE MI ZE JE NESPRAVNE MENO ALEBO HESLO.... AKO MAM SPRAVIT TO ABY CISTY FORMULAR VOBEC NEPOSLALO..

dAKUJEM ZA AKEKOLVEK NAZORY A NAPADY:)
BaTeCzKo
Profil
<?php


if(isset($_POST['postdata1']) and isset($_POST['postdata2']) and isset($_POST['postdata3'])......){

//akce pri zadani vsech poli

}

?>
C.Ronaldo
Profil *
<?php

if(isset($_POST['nick']) and isset($_POST['heslo'])){

//akce pri zadani vsech poli
}

?>


<form action="login.php" method="post">
Username: <input type="text" name="nick" size="20"><br>
Password: <input type="password" name="heslo" size="20"><br>
<input type="submit" value="Prihlas">


JE TO TAKTO SPRAVNE?
syky01
Profil
ne tak docela. Ten PHP kod by měl být až v login.php Jestli nechceš dovolit vůbec odeslání prázdného formuláře, musíš použít JavaScript (přesto je vhodné zároveň ošetřít ten login.php)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.