Autor Zpráva
lengoctoan
Profil *
mam 2 soubory: 1. je form.html
<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN">
<html>
<head>
<meta http-equiv="content-type" content="text/html; charset=windows-1250">
<meta name="generator" content="PSPad editor, www.pspad.com">
<title></title>
</head>
<body bgcolor="blue">
<center>
<b>Pro pokračování zadejte správné heslo prosím!!!</b>
<form action="login.php" method="get">
<input type="password" name="pass" align="center">
<input type="submit" value="OK" name="submit">
</form>
</body>
</html>

2. je login.html

<html>
<title>login</title>
<body bgcolor="blue">
<?php if($pass == "toan"):?>
<strong>Vítám tě</strong>
djfkajfks++++ obsah
<?php else: ?>
<strong>špatné heslo</strong>
<meta http-equiv="refresh" content="3;URL=form.html">
<?php endif; ?>
</body>
</html>

ale kdyz v formu doplnim cokoliv, tak v loginu mi napíše že jsem se zadal špatné heslo a ještě tuhle:
Notice: Undefined variable: pass in c:documents and settingsle ngoc toandokumentypageslogin.php on line 4
Prosím vysvětlete mi jakou chybu jsem tam udělat???
roberta
Profil
skús zmeniť 4. riadok login.html
<?php if($_GET['pass'] == "toan"):?> 
esemeska
Profil
lengoctoan
2. je login.html

nemelo by to mit nahodou koncovku .php ?
lengoctoan
Profil *
jojo, blbe jsem tam napsat, mam tam soubor login.php
lengoctoan
Profil *
robiku....kdyz jsem se změnil podle tebe, tak pak do formu doplnim cokoliv,,,,, mi napise "Vítám t? djfkajfks++++ obsah ?patné heslo" :(((((((
nevim jestlize jsem dobre pochopil ten generovani v php?
lengoctoan
Profil *
jo, jestě cítím že ten soubor form se nevztahuje k login.php.... ale pouze tak že když kliknu na OK tak přesměřuje na login.php -_-
lengoctoan
Profil *
uz mi to šlo, ale ted nevím jak musím udělat aby v té 1. podmínce bude přidat že uživatel musí doplnit správné heslo a kliknutí OK + otevrel stranku login.php z form.html??
lengoctoan
Profil *
mám takto
<html>

<title>login</title>
<body bgcolor="blue">
<?php if(($_GET["pass"] == "toan") && ($_GET["submit"] == "OK")): ?>
<strong>Vítám te</strong>
<?php else: ?>
<strong>Spatné heslo</strong><br>
<strong>a co ted</strong>
<?php endif; ?>
</body>
</html>

ten třetí už nevím, jaká je podmínka že uživatel musí být přesměřován z form.html :(
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0