Autor Zpráva
Eddie
Profil
nazdar,

mam na stranke menic tem a robim to pomocou cookies. Na stranke je select box kde si uzivatel vyberie ktoru temu chce a to sa automaticky pomocou javascriptu odosle. a to tak ze do url pri da premennu theme s nazvom temy. to potom ulozim do cookies este v tom isto skripte citam cookies a zistujem aka tema je nastavena. A tu je problem. Ak nastavim hociaku temu tak sa nezobrazi hned ale az po dalsom refreshi. Co je s tym?

thx
Jack F.
Profil *
Udělej si změnu témat přes PHP a MySQL.
Eddie
Profil
Udělej si změnu témat přes PHP a MySQL.
aj to je riesenie...

ale urobil som to cez cookies a pridal som tam javascript funkciu na reload stranky... stranka sa reloaduje 2krat ale myslim ze to nebude vadit, kedze to bude iba pri zmene temy...

diki aj tak...
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.