Autor Zpráva
vincent
Profil *
zdravim mam problemek jak zachovam prome v url i po zpracovani formulare???

v url mam: www.dancemelnik.cz/wiev.php?idfotky=3631&akce=bill_110305mhd&idkomenta r=3631

a potrebuju aby byli po zpracovani formulare opet v url adrese jak to nejlepe udelat

co zapsat do action ve formulari????


diky lidi
Hugo
Profil
Dej je do formulare do poli <input type="hidden" ...>
juneau
Profil
do action="" se pise script/stranka, na ktere se udaje zadane do formulare zpracovavaji.
vincent
Profil *
re HUGO muzes mi to prosim presne vypsat treba s promenou $akce??? ja vim hrozna lama :-D ale tohle jsem jeste nikdy nedelal a nejak to ne a ne rozchodit a kdyz dam do action:
echo "\t".'<form action="wiev.php?idfotky='.$idfotky.'&akce='.$akce.'&idkomentar='.$idk omentar.'" name="form" method="post">'."\n";

tak me to na GET nechodi , tak prubnu ten tvuj zpusob :)

diky moc za trpelivost jirka
vincent
Profil *
jooo uz jsem na to prisel !!!!!!!!!!! dikes vsem :)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.