Autor Zpráva
kaith
Profil *
nejde mi ulozit soubor, pomozte pls

if($zmena_puvodniho_avartu):
session_start();
$zmena_id = $_SESSION['session_id'];
$zmena_id_pole = mysql_fetch_array(mysql_query("SELECT * FROM uzivatele WHERE id = '$zmena_id'"));

if (is_uploaded_file($_FILES["soubory"] ["tmp_name"])):
$name = $_FILES["soubory"] ["name"];
move_uploaded_file($_FILES["soubory"] ["tmp_name"], "./www/avart/$name");
endif;
endif;


echo "<form method='post'>";
echo "<input type='file' name='soubory' enctype='multipart/form-data'>&nbsp;&nbsp;";

echo "<input type='submit' name='odeslat' value='Odeslat'>";
echo "<input type='hidden' name='zmena_puvodniho_avartu' value='true'>";
echo "</form>";
koudi
Profil
Nejde? Popiš problém lépe.
nightfish
Profil
nejde mi ulozit soubor, pomozte pls
jak nejde? co to dělá? co to nedělá? co (přesně) to píše za chybovou hlášku? ...
kaith
Profil *
no neulozi to ten soubor do te slozky. ani se neprovede fce is_uploaded_file, protoze kdyz tam dam else a dam tam ze mi to ma nevo vypsat tak mi to vypise to else
nightfish
Profil
kaith
a to vše bez chybové hlášky? co register globals? tzn. if (isSet($_POST['zmena_puvodniho_avartu']) && $_POST['zmena_puvodniho_avartu'] == "true") ...

PS: avart -> avatar
KAiTH
Profil
no na jinych strankach to mam taky takhle a tam to jde. Nikdy jsem register globals nepouzil a fungovalo to
nightfish
Profil
KAiTH
tak zkus ještě tu chybovou hlášku, kterou to píše...
a jestli nepíše nic, tak si nastav error_reporting na E_ALL
KAiTH
Profil
no tak tedkom mam cely stranky cerveny chybama, protoze nemam registrovany promenny
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.