Autor Zpráva
Peterka
Profil *
Narazil jsem na zajimavy problem...ani by me nenapadlo, ze prohlizec muze mit vliv na odeslani dat do databaze...ale napsal jsem jednoduchy script pro ulozeni dat do MySQL, a koukam, ono to funguje v IE...ale kdyz to zkusim v FF nebo Opere...tak se nic neulozi...zadnou chybu to nehlasi....
djlj
Profil
Tak to děkujeme za informaci ;).

Každopádně prohlížeč nemá žádný přímý vliv na to, co se děje na straně serveru.
tiso
Profil
A to oznamuješ, alebo to chceš vyriešiť? Asi používaš pri formulári Javascript, viacej hádať neviem...
Peterka
Profil *
Java script tam pouzivam v jine souvislosti...jen na menu...a otevreni fotek...prikazy UPDATE, DELETE, SELECT....fungujou, ale INSERT...proste probehne, ale nic se neulozi....kdybyste mohli poradit byl bych rad...ale tez si myslim, ze na to prohlizec nemuze mit vliv....takze jsem ted z toho paf
Peterka
Profil *
je to konkretne tahle pasaz:

if ($title && $text != ""): // pokud byly odeslány data
// odstraníme HTML tagy
$text = HTMLSpecialChars($text);
// vložíme záznamy do databáze
@$f = mysql_query ("INSERT INTO data VALUES('','$title','$text','$jmeno', CURRENT_TIMESTAMP())");
endif;
$size = getImageSize($cil);
$html_img_str = "<p><img width="10%" height="20%" ";
$html_img_str .= "src="$cil" alt="prenesený obrázek" /></p>";
print $html_img_str;
}
}
tiso
Profil
au...
t2001
Profil
toto nemůže mít žádný vliv na použitý prohlížeč, chybu máš jinde
a jak rikas "...zadnou chybu to nehlasi...." ani to zadnou chybu hlasit nemuze kdyz mas oznamovani chyb zakazane, odstran z toho ten zavináč u $f a pak ti napiš co ti to presne hlásí :-)
Peterka
Profil *
To je porad stejne i bez zavinace...v IE probehne v pohode s ulozenim..v FF tez bez hlasky, ale nic neni ulozeno...zahada
djlj
Profil
A co vypisuje mysql_error?
Peterka
Profil *
Zadne chyby to nevypisuje....dokonce mi to i ohlasi ulozeni obrazku do slozky...ale v databazi nic neni...To bude nejaka blbina urcite...musim projit kod kousek po kousku...kazdopadne diky za ochotu.
Peterka
Profil *
Takze uz to bezi i v FF..a problem byl opravdu v kodu...odstranil jsem vnořenou podmínku..a bezi to....zajimave
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.