Autor Zpráva
Birkof
Profil
Nevíte někdo jak zjistit velikost souboru na vzdáleném serveru v PHP4? Filesize nelokálních souborů podporuje až PHP5. Zkoušel jsem fintu strlen(file_get_contents($soubor)); nicméně to mi chodí jen doma na mém serveru, ale na placeném hostingu ani náhodou a navíc nevím proč.

BTW: Jak byste řešili stahování souborů na váš web?

Tohle mi doma chodí, ale na hostingu ne, zajisté je ten kód prasárna, ale funguje:

<?php
set_time_limit(600);

$den = "20070126"; //pro zkouseni
$soubor = "http://data.zpravy.cz/expres/pdf/".$den.".pdf";
$fp = fopen ($soubor, "r");
$fd_local = fopen ($den.".pdf", "w");
if (!$fp) echo "pozadovany soubor nelze otevrit!!!"; else
{
echo "Soubor byl nalezen<br>";
$df = diskfreespace("/")/1024;
echo "Dostupne misto na disku: ".$df." kB<br>";
if ($df > 200)
{
$data = file_get_contents($soubor);
$velikost_souboru = strlen($data) / 1024;
echo "velikost souboru: ".$velikost_souboru." kB<br>";
$obsah = fread ($fp, $velikost_souboru);
fwrite($fd_local, $data);
echo "Soubor byl ulozen";
} else echo "Na disku je nedostatek místa!!!";
};
fclose($fp);
fclose($fd_local);
?>
djlj
Profil
ale na placeném hostingu ani náhodou a navíc nevím proč.
Žádnou chybu to nevypsalo?
Mike
Profil
do 40Mb mi to funguje pak uz to pise Cannot alocate memory .... nebo tak neco nevite jak na to ?
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.