Autor | Zpráva | ||
---|---|---|---|
dynamo37 Profil |
#1 · Zasláno: 27. 1. 2007, 21:59:33
Ahoj,
Do tabulky databáze mysql si ukládám obrázky do sloupce typu blob. Ale mám problém s jejich zobrazením. Skript pro to zobrazení vypadá následovně: // spojení s db atd..... $sql = "SELECT DATA FROM table WHERE id=1"; $result = mysql_query($sql); $data = mysql_fetch_assoc($result); header("Content-Type: image/jpeg"); echo $data['data']; A vysledek tohoto skriptu je pouze to, že se mi vypíše adresa skriptu: http://localhost/test/show_image.php Kde muze byt chyba? Diky za rady. |
||
Dero Profil |
#2 · Zasláno: 27. 1. 2007, 22:02:13
dynamo37: Především neuváděj adresu ve tvaru localhost. Localhost na každém počítači odkazuje samo na sebe, takže se nikdo z nás nepodívá. Pokud máš veřejnou IP, tak uveď ji, nebo to nakopíruj někam na web.
|
||
djlj Profil |
#3 · Zasláno: 27. 1. 2007, 22:05:40
Dero
On to asi myslel tak, že tohle mu to vypíše, ne abychom se na tu adresu podívali… dynamo37 Máš v databázi uložený správně obsah toho obrázku? Používám totiž něco podobného, co ty, a funguje mi to v pořádku. |
||
dynamo37 Profil |
#4 · Zasláno: 27. 1. 2007, 22:08:26
A jak zjistim jestli to mam v db spravne ulozene? Kdyz se podivam pres phpmyadmin tak mi to u toho sloupce data pise napr. [BLOB - 36.5 kB]. A ta velikost je spravna.
|
||
nightfish Profil |
#5 · Zasláno: 28. 1. 2007, 08:42:10
dynamo37
zakomentuj ten řádek s header("Content-type..."), otevři znovu - mělo by ti to vypsat ten JPEG soubor v binární podobě - podívej se, zda-li je od 6. znaku v souboru napsáno JFIF pakliže ano, soubor by měl být v pořádku pokud ne, tak tam možná bude nějaká chybová hláška apod. jinak ten skript vypadá v pořádku |
||
Časová prodleva: 18 let
|
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.
0