Autor Zpráva
gaudino
Profil *
Zdravim vsechny vyvojare.....
Chtel jsem se zeptat... mam takovou drobnost, mam kostru formulare pro odstraneni souboru z disku pouzivam fci unlink().vsechno funguje jak ma..... <input name="nazev_o" size="20" value="<? echo $zaznam["nazev_o"] ?>" /> , ale pokud pripisu "disabled"... <input name="nazev_o" size="20" value="<? echo $zaznam["nazev_o"] ?>" disabled />...tak to proste prestane fungovat???
Uz nevim co s tim muze byt...dekuju za jakoukoliv radu !!!

<h2>ordinace - smazání stávajícího záznamu</h2>
<br />
<?
$BudemeZobrazovat=true;

if (!empty($_POST)){
if(empty($_POST["nazev_o"])) {echo "Okno je prázdné";

}else {
$BudemeZobrazovat=false;

$vysledek=mysql_query("select * from ordinace where id_o='".$_GET["id_o"]."' ", $GLOBALS["link"]);
$zaznam=mysql_fetch_array($vysledek);
$soubor=$zaznam["soubor_o"];

mysql_query("delete from ordinace where id_o='".$_REQUEST["id_o"]."'", $GLOBALS["link"]);
echo $soubor;
unlink("./ordinace/$soubor");
echo "Váš záznam byl úspěšně smazán z databáze.";
}
}

$vysledek=mysql_query("select * from ordinace where id_o='".$_GET["id_o"]."' ", $GLOBALS["link"]);
$zaznam=mysql_fetch_array($vysledek);

if ($BudemeZobrazovat): ?>
<form action="index.php?clanek=ordinace_smazani&id_o=<? echo $_REQUEST["id_o"]; ?>" method="post">
<table>
<tr>
<td><input type="text" name="nazev_o" size="20" value="<? echo $zaznam["nazev_o"] ?>" "disabled" /></td>
<td align="center" width="200px"><a href="./ordinace/<? echo $zaznam["soubor_o"] ?>" onclick="window.open(this.href,'blank','scrollbars=yes,width=600,heigh t=500,resizable'); return false"><img src="./ordinace/<? echo $zaznam["soubor_o"] ?>" class="obr-nahled" /></a></td>
</tr>
<tr>
<td></td>
<td align="center"><input type="submit" value="Smazání z databáze" /> </td>
</tr>
</table>
</form>
<? endif; ?>
habendorf
Profil
Buďto napiš jen disabled (bez uvozovek), nebo disabled="disabled".
Mireczech
Profil
Nejsem si na 100% jistej, ale kdyz jsemted neco psal, tak se polozky disabled neposilaly.
Zkus si to takto:

<?
if (IsSet($_POST['step']))
{
print_r($_POST);
}
else
{
?>
<form method="post">
... tady si naflakej formular a po odeslani uvidis, co a jak se odeslalo
</form>
<?
}


?>
gaudino
Profil *
uz jsem to snad nejak vyresil.....tak zatim fo funguje...

tak kde je disabled, tak se ta hodnota nevezme...takze to same odesilam 2x...jednou jako disabled...aby se zobrazilo v adminovy v ramecku text ktery ma byt smazan.....a podruhe to odesilam bez disabled aby se vzala ta hodnota, ale mam to jako hidden, aby se to nezobrazovalo zbytecne 2x....vypada to, ze to funguje
Holo péro mám chlupy dlouhý kéro
Profil *
zkus readonly
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.