Autor Zpráva
Apostolus
Profil
Když chci se chci přihlásit do svýho udělůanýho webu použil jsem session a nastavil platnost cookie, pohužel jí pak v prohlížeči nenajdu, čím to je?

...
$bla = @mysql_fetch_assoc($vysledek);

if ($bla)
session_name(IDuzivatele);
session_start()
$_session['id'] = $bla[id];
header (.../prihlasen.php);
...

zkráceně pro představu...

Žádnou chybu to necházi. Následujícím soubor (prihlasen.php) daným v header se mi po napsání echo $_session['id']; zobrazí ID z databáze, ale když se podívám do složky žádnou cookies tam nenajdu. Cookies mám povolený, ostatní cookies z jiných stránek se mi tam zobrazí.
joejoe
Profil *
print_r($_COOKIES);

pri pouziti sessions se na uzivateluv pocitac uklada jenom 'identifikacni cislo' podle ktereho najit pozadovanou session. data se ukladaji na serveru (tusim viz. promenna session_path() nebo session_save_path())
Apostolus
Profil
a neměla by se poslat cookie jmenem PHPSESSID ? Kdybychom, nechtěli aby se poslala cookina tak bychom museli anstavit php.ini session.use_cookies na 0 a v tom případě by neodesílala ne?
Morfeo21
Profil *
Session se ukaldaji na serveru a ne na tvem disku ... Jestli chces poslat cookie, tak set_cookie
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.