Autor Zpráva
slechtic
Profil *
Ahoj potřebuju uploadovat na server obrázky a problém je v tom, že přes http to jde jedině vložením více polí FILE,ale v případě odesílání více souborů je to docela krkolomné.Tak se chci zeptat jestli to jde nějakým způsobem vyřešit přes FTP funkce.Díky za odpovědi.
jurating
Profil
Ja takéto uploady riešim TotalCommanderom v pasívnom móde.
slechtic
Profil *
Ja takéto uploady riešim TotalCommanderom v pasívnom móde.

mě jde o poslílání souborů přes administrační rozhraní webu.
koudi
Profil
slechtic
Nejde, protože ty ftp funkce si prostě nemůžou šáhnout k tobě na disk a ty soubory si vzít.
slechtic
Profil *
Nejde, protože ty ftp funkce si prostě nemůžou šáhnout k tobě na disk a ty soubory si vzít.

a jakou technikou se to tedy řeší?
bilbord
Profil *
resi se to tak jak to popisujes na uplnem zacatku....
a nepotrebujes vice poli (input type='file'), ale staci jedno a stale dokola :-)
Toto téma je uzamčeno. Odpověď nelze zaslat.

0